8 tojás
2 evőkanál édes mustár
1 hagyma
4 evőkanál natúr joghurt
2 evőkanál tejföl
1 evőkanál friss citromlé
1 teáskanál édes pirospaprika
fél teáskanál fehér bors
só
A tojásokat megfőzzük, majd felszeleteljük és egy tálba tesszük. A hagymát apróra vagdossuk, ráöntjük a citromlevet és hozzáadjuk a tojásokhoz. A joghurtot, a tejfölt, a mustárt és a fűszereket összekeverjük, ráöntjük, majd hűtőbe tesszük. Ízlés szerint friss zöld fűszerekkel díszíthetjük tálaláskor.
A salátához A bacont kisütjük, kicsit kihűtjük, majd összemorzsoljuk. A salátaleveleket összevágjuk. A paradicsomot, avokádót, főtt tojást és főtt/grill csirkemellet felkockázzuk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst és a pirítóst felszeleteljük, egy tálba tesszük. Hozzáadjuk a salátát, a zöld fűszereket, majd a felvagdosott tojást is. A sonkát felszeleteljük, kevés olajban megpirítjuk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyát héjában megfőzzük, majd kihűtjük és felszeleteljük, egy tálba tesszük. A tojásokat is keményre főzzük és a sonkával együtt felvágjuk, hozzáadjuk a burgonyához. A hagymá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sütőt előmelegítjük 200 °C hőmérsékletre A sajtot kivesszük a dobozából, a dobozt 1-2 percre vízbe áztatjuk. Visszatesszük bele a kicsomagolt sajtot. A tetejét megszurkáljuk,...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes