aaaaaaaaaaaaaaaaaa
A fokhagymás kruton elkészítéséhez egy serpenyőben olívaolajat hevítünk, hozzáadjuk a fokhagyma gerezdet, amit csak szétnyomunk, és a ebben a fokhagymás olajban pirítjuk meg a keny...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA túrót kikavartam a tojással, a margarinnal és a bikarbónával, majd betettem fél órát a hűtőbe pihenni. Ezután takaréklángra tettem és folyamatosan kavargatva megfőztem. 10-15 per...
Elkészítési idő: fél óra Nehézség: KönnyűA szárított kenyeret tegyük egy kevéske vízbe, és hagyjuk hadd ázzanak be. Eközben tisztítsuk meg és aprítsuk fel a zöldségeket.Amikor a kenyér megpuhul, facsarjuk ki, majd morzsol...
Elkészítési idő: 15+40 perc Nehézség: KönnyűSzemélyenként egy fadobozos camembertet kicsomagolok a papírból és visszateszem a fadoboz aljába.Kis réseket vágok a tetején amibe vékony fokhagymacsíkokat és friss fűszernövényeke...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes