- 1 kg kacsaszárnytő
A páchoz
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 közepes fej hagyma
- 2 dl sör
- 1 dl olaj
- só
- bors
- kakukkfű
- chilli
- majoranna
- petrezselyem
- paprikakrém
- ketchup
- A páchoz valókat összekeverem, összerottyantom
- Összekeverem a megmosostt hússal és zárt edényben másnapig tárolom a hűtőben.
- Sütőben magas hőfokon (220 fok) kisütöm a hús zsírját kb 20 percig.
- Pici vizet öntök alá, lefedem, és 150 fokon megsütöm max egy óra alatt.
- Friss petrezselymes burgonyával tálalom
Sózzuk be egy kicsit a csirkemellet, és hagyjuk állni, amíg a zöldségeket feldaraboljuk. A felforrósított olajban pirítsuk meg a csirkemelleket, és miután átsültek, szedjük egy t...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: KönnyűA megtisztított húst felkockázzuk és lecsöpögtetjük. Az olajat felforrósítjuk, majd a csirkét fehéredésig pirítjuk rajta. Sózzuk, borsozzuk és felöntjük kb. 0,5 dl vízzel. Fedő al...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst tetszőlegesen szeleteljük fel, de maradhat egészben is, akkor csak hosszában vágjuk félbe, majd mindkét oldalán fűszerezzük sóval és borssal. Egy kevés olajat egy magas f...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA formát kibéleljük sütőpapírral. (vagy zsírozzuk, lisztezzük, vagy morzsázzuk, mert a sütőpapírra könnyen ráragad a sajt) A húst kisebb méretű, vékony szeletekre vágjuk, kicsit k...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes