menu

Családireceptkönyv.hu

Hamis rafaelló


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1/4 kg margarin,
20 dkg porcukor,
25 dkg tejpor,
23 dkg kókuszreszelék,
1 cs. van.cukor,
1 1/2 dl viz

Elkészítés:


A vizet felforraljuk és a tűzről levéve, beletesszük a 23 dkg kókuszreszeléket. Kikeverjük a margarint a porcukorral , belrakjuk a tejport, a van.cukrot. Ezt jól összedolgozzuk, majd hozzáadjuk a kókuszrezeléket., megint jól összedolgozzuk.
Egy éjszakára, de legalább 7-8 órára hűtőbe rakjuk.
Az idő letelte után kis gombocokat formálunk belőle, melynek a közepére 1 szem mogyorót, vagy mandulát teszünk, majd meforgatjuk kókuszreszelékben.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Desszertek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Krisztina
Reggeli chia puding
Reggeli chia puding

1. A mandulatejet egy tálba öntjuk. 2. Hozzáadjuk a chia magot, a kókuszreszeléket, a mézet, és az apróra vágott epret. 3. Elkeverjük, és a hűtőbe tesszük éjszakára. 4. Reggel k...

Elkészítési idő: 5 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Sára
Sárgabarack piskóta
Sárgabarack piskóta

Annyira egyszerű az elkészítése, hogy szinte szóra sem érdemes. Miután az összes hozzávalót összekavartam, beleöntöttem a sütőpapírral kibélelt tepsibe, és ráültettem a megfelezett...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Amália
Maszkauer
Maszkauer

A magokat durvára őröljük. A cukrozott narancshéjat apró darabokra vágjuk. Egy lábasban a vajat, a tejszínt és a cukrot (folyamatosan keverve) összeforraljuk, majd lehúzzuk a tűz...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Hajni
Grizpuding erdei öntettel
Grizpuding erdei öntettel

Puding: A tej felét a grízzel és a vanília pudingporral, a cukorral, valamint az ízesítőkkel csomómentesen elkeverjük, majd 30 percig pihentetjük. A maradék tejet felforraljuk majd...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk