leveles tészta (kész, élesztő nélküli)
4 bő evőkanál kecskesajt (natúr, zsíros, lágy sajt)
1 db paradicsom (nagyobb)
friss spenót levél
6 db friss oregánó
6 db bazsalikomlevél - friss
A sütőt melegítsd elő 200 C-ra. A paradicsomot 4 egyenlő vastagságú szeletre vágd fel.
A spenótlevelet és a fűszereket aprítsd fel, majd keverd össze.
A házi, vagy készen vásárolt, 2-3 mm vastag leveles tésztát kb. 8x8 cm-es négyzetekre vágjuk.
Mindegyik tészta közepére teszünk egy bő evőkanálnyi kecskesajtot.
Mindegyik kecskesajtra teszünk egy nagy kupac spenótos fűszer keveréket.
Végül a paradicsomszeleteket tesszük legfelülre.
Az előmelegített 200 C-os sütőben légkeveréses fokozaton kb. 15 perc alatt szép aranybarnára sütjük őket.
Frissen, forrón tálaljuk!
1. A hozzávalókat összekeverjük. Egy galuskaszerű tésztát fogunk kapni. 2. Két evőkanál segítségével forró olajba szaggatjuk. 3. A tészta magától fog megfordulni az olajban. Ez a...
Elkészítési idő:http://amiakonyhambolkikerul-hu.webnode.hu/news/csokis-vanilias-csigak/
Elkészítési idő:Előtészta: 150 g fehér rozskovászt , 450 g vizet és 400 g Lidl lisztet a dagasztógép táljába összekevertem. 4 órát kelesztettem. Tettem hozzá 200 g Lidl lisztet, 150 g fehér ro...
Elkészítési idő:A tojások fehérjéhez adjuk hozzá a sót, és verjük kemény habbá. Ezután adjuk hozzá a vizet, és a szódabikarbónát. A magokat őröljük meg, hogy lisztszerű állaguk legyen, majd adjuk...
Elkészítési idő: