2db tojás 4 szelet kenyér szeletelt füstölt sonka vagy tarja majonéz mustár vaj reszelt sajt
A tojásokat verd fel sóval és borssal. A kenyerek egyik felét mustárral, a másikat majonézzel kend meg, és az egyikre sonkát, a másik felére mindnek sajtot rakj. Fordítsd egymásba a kenyeret. Jól nyomkodd össze a széleit is, hogy szorosan kapaszkodjanak egymásba. A vajat olvaszd fel egy serpenyőben, majd a tojásban megforgatott szendvicseket süsd meg.
Ez a szendvics Amerikában a Monte Cristo nevet kapta, és az 1930-1960 között megjelent szakácskönyvek egyik legnépszerűbb fogása volt. A Disneylandbe látogató vendégek egyik kedvenc szendvicse, igaz, ott porcukorral megszórva, áfonyalekvárral kínálják.
Az édesburgonyát, ha előre megsütjük, és hagyjuk kihűlni akkor a fagyasztott banánnal összeturmixolva azonnal hideg és fogyasztható lesz. Ha kicsit meleg még a sült batáta, akkor v...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés: 1. Egy tésztaszűrőt kibélelek csak erre használatos, lehetőleg lenvászon konyharuhával, vagy laza szövésű pamutvászon, muszlin darabbal. 2. Beleborítom a tejfölt. 3....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFŐTT HÚS Felhasználhatjuk tölteléknek, készíthetünk belőle pástétomot vagy különböző ízesítéssel friss, önálló ételt vagy főzelékre feltétet. Fontos, hogy erőteljesebben ízesítsük...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tejszínt elkeverjük az édesítővel. Késes aprítógépbe tesszük a málnát, a tejszínt rácsurgatjuk, és 1-2 perc alatt elkészítjük a málnafagyit: Elindítjuk az aprítót, pár másodperc...
Elkészítési idő: 2 perc Nehézség: Könnyű