6 adaghoz: 5 dl víz, 40 dkg belga csokoládé, tálaláshoz tejszínhab és 6 dl forró tej
A csokoládét forrásban lévő víz gőze felett egy tálban megolvasztjuk, majd folyamatos keverés mellett a csokoládéhoz adjuk a vizet. Addig keverjük, amíg teljesen egyenletessé nem válik. Tálaláskor kb. 1,5 dl csokoládé mellé tejszínhabot és 1 dl forró tejet adunk.
Ötliteres üvegbe rakjuk a hozzávalókat, és egészen az üveg nyakáig töltünk rájuk vizet. (A citromot előbb megmossuk, félbevágjuk, kissé belenyomkodjuk a levét az üvegbe, úgy kariká...
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: KönnyűMeghámozzuk a banánt,majd kisebb darabokra vágjuk. A turmixba beledobjuk a banánt, a jégkrémet/fagylaltot, ráöntjük a tejet, majd össze turmixoljuk. Banánkarikával vagy csokoládé...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMinden hozzávalót ( a narancslé kivételével) behelyezünk az edénybe és 20MP/10fokozat Végül a narancs lé ás 10 MP/10F
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: KönnyűÁztasd be szódabikarbónás meleg vízbe 5-10 percre az almát és az áfonyát, hogy az összes vegyszer lejöjjön róluk és tényleg egészséges ételt készíthessünk. Majd fogj egy turmixot...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű