6 paradicsom
2 kígyóuborka
1 vöröshagyma vagy lila hagyma
200 g olívabogyó
200 g fetasajt
olívaolaj
só
oregánó
A paradicsomot és az uborkát kisebb szeletekre vagy kockára, a hagymát csíkokra vágjuk, majd hozzáadjuk az olívabogyót is.
Ízlés szerint sózzuk, oregánóval ízesítjük és meglocsoljuk olívaolajjal. Az egészet alaposan átforgatjuk és jól behűtjük.
Tálalás előtt a saláta tetejére halmozzuk a kisebb kockákra vágott fetasajtot.
A franciasalátához egy gyorsforralóban a zöldségkeverékhez adunk 1 tk porcukrot és sózzuk, majd felöntjük annyi vízzel, hogy épp ne lepje el. Ha felforrt, hagyjuk még fél percig, m...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: KönnyűAz összeset fonnyasztani
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA pulykamellet vágjuk fel kisebb kockákra, majd ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, szórjuk meg a pirospaprikával, és adjuk hozzá a vékonyan felszeletelt fokhagymát. Ezután hagyjuk le...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű