6 paradicsom
2 kígyóuborka
1 vöröshagyma vagy lila hagyma
200 g olívabogyó
200 g fetasajt
olívaolaj
só
oregánó
A paradicsomot és az uborkát kisebb szeletekre vagy kockára, a hagymát csíkokra vágjuk, majd hozzáadjuk az olívabogyót is.
Ízlés szerint sózzuk, oregánóval ízesítjük és meglocsoljuk olívaolajjal. Az egészet alaposan átforgatjuk és jól behűtjük.
Tálalás előtt a saláta tetejére halmozzuk a kisebb kockákra vágott fetasajtot.
A szárított kenyeret tegyük egy kevéske vízbe, és hagyjuk hadd ázzanak be. Eközben tisztítsuk meg és aprítsuk fel a zöldségeket.Amikor a kenyér megpuhul, facsarjuk ki, majd morzsol...
Elkészítési idő: 15+40 percFeles pohárba cukor, majd olaj, majd ecet, bele egy kis edénybe. Összekever alaposan, úgy hogy a cukor fel is oldódjon, majd bele a tálba. Kézzel vagy salátás eszközzel összekever,...
Elkészítési idő:A tojásokat főzd keményre. Közben vágd kockára a paprikát és a paradicsomokat. A füstölt sajtot szintén vágd 1 centis kockákra. Készítsd el az öntetet: keverd össze a joghurtot a m...
Elkészítési idő: