Tészta:
25 dkg liszt, 15 dkg margarin (szoba hőmérsékletű), 1 dl tejföl, 1 tojás, csipet só.
Krém:
5 dl tej, 4 tojás, 1 van.puding, 1 van.cukor, 10 dkg cukor+ 5-6 dkg a fehéjéhez.
Tészta
Összedolgozzuk,hűtőbe tesszük, majd 1,5 óra múlva átgyúrjuk 2 cipóra osztjuk és vékonyra nyújtjuk,villával megbökdöstem. Előmelegített sütőben aranybarnára sütjük. kb 10 perc
Krém:
Tojásokat szétválasztom a sárgával mindent egyneművé keverek és sűrűre főzöm. Közben a fehérjét felverem a cukorral és lassú tűznél hozzákeverem a pudingos masszához. 2-3 percig főzöm,közben folyamatosan keverem. Hagyom hűlni, majd tejszínnel lazítom, most 2,5 dl maradék tejszínnel lazítottam, de többet is elbír.
a tojások sárgáját a cukorral kikavarjuk, a tejet meglangyosítjuk és hozzáöntjük. Simára kavarjuk, beletesszük a keményítőt és lassú tűzön addig főzzük, amíg krémes állagúvá válik....
Elkészítési idő:6 tojás sárgáját, 6 kanál porcukorral keverjen habosra. Vegyítsen hozzá 10 dkg reszelt csokoládét, majd a 6 tojás keményre vert habját és 3 kanál lisztet. Jól keverje el, és 2...
Elkészítési idő:A tészta hozzávalóit összegyúrom és egy tepsibe teszem. A krémhez a 3 cs vanília pudingot a 9 dl tejjel megfőzzük (cukor nélkül) és lehűtjük. A 25 dkg margarint a 25 dkg porcuko...
Elkészítési idő: