8-10 db közepes burgonya, 3 evőkanál olvasztott vaj, 2 evőkanál parmezán sajt, 1 teáskanál fokhagyma por, 1 teáskanál kakukkfű, egy csipetnyi só, frissen őrölt fekete bors
Először az olvasztott vajhoz adjuk hozzá a fűszereket és a parmezánt. Hámozzuk meg a burgonyát, majd szeleteljük fel. Tegyük egy tálba, és öntsük rá a vas-fűszeres-sajtos mixet. Fogjunk össze pár szelet burgonyát, és rakjuk egy muffin sütőbe. A tetejét szórjuk meg sóval, borssal.
190 fokos sütőben süssük kb. 1 órán át. Akkor van készen, ha az élek aranybarnára pirultak, és a közepe puha.
Háromszoros vízmennyiségbe beáztatom a csicseriborsót egy éjszakára. ➋ Minimum 12 óra elteltével lecsepegetetem és leitatom róla a nedvességet. ➌ Elkeverem az olívaolajat a fűs...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: Könnyűfőtt céklát lereszelni bacon kocka lepirít rá kis liszt összekever rá a cékla kis víz só ecet v citrom.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűkésőbb
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A besózott káposzta 1 órát áll, utána kinyomkodjuk. 2. A zsírba odatesszük párolódni úgy, hogy hozzáadjuk a hozzávalókat.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű