1 kg csirkecomb, csirkeszárny vegyesen
ételizesítő, mustár, méz, pirospaprika, bors, olaj összekeverve
A fűszereket, a mézet és a mustárt az olajjal öszekevertem, a csirkedarabokat beleforgattam, kevés vizet aláöntve tepsibe raktam. Majd 200 fokos sütőben alufóliával letakarva, 30 percig pároltam, majd alufólia nélkül pirosra sütöttem
1. A vegyes zöldségeket megpároljuk, az apróra vágott almát hozzákeverjük, fehérborssal, pici sóva megszórjuk. 2. A csirkemellből kb. fél cm vastagságú szeleteket vágunk, picit me...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: KönnyűA felezett csirkemellet bevágom úgy, hogy meg tudjam tölteni a gombás raguval. A gombát megmosom, megtisztítom, és vékony szeletekre vágom. Egy serpenyőbe rakom a szeletelt gombát...
Elkészítési idő: 70 perc Nehézség: KözepesA húst megtisztítjuk, vékony csíkokra vágjuk, meghintjük sóval, jól átforgatjuk, és kicsit hagyjuk lecsepegni. Bő olajat forrósítunk. Egy tálkába szórjuk a forgatáshoz a lisztet...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA paprikát és a paradicsomot felszeleteljük. A füstölt szalonnát felkockázzuk, a zsírját kisütjük (teszünk hozzá olajat, ha szükséges), megdinszteljük rajta a cikkekre szeletelt v...
Elkészítési idő: 110 Nehézség: Könnyű