50 dkg darált háztartási keksz, 4 kanál kakaópor,25 dkg ráma margarin, 2 dl tej,20 dkg cukor,rumaroma
Tetejére: 20 dkg étcsoki,3 kanál olaj
A darált kekszet összekavartam a kakaóval.A tejet a margarinnal és a cukorral addig melegítettem,amíg a cukor elolvadt,hozzáadtam a rumot ,a kekszre öntöttem és összekevertem. 25 x 20 cm-es tepsit kibéleltem fóliávall és belenyomkodtam a masszát.Felolvasztottam a csokoládét,hozzákavartam a 3 kanál olajat és a tetejére simítottam.Dermedés után szeleteltem.
Megsütjük a piskótát, kihűlés után a tetejéről levágunk kb. 1 ujjnyi vastag lapot, a maradék közepét kivájjuk, és egy üreget képezünk. A kiszedett piskótát összemorzsoljuk, és rumm...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTészta hozzávalóit alaposan összegyúrjuk és becsomagolva hűtőbe tesszük. Krémhez a tejet, benne a citrom héjával felforraljuk és a lángot elzárva lefedve pár percig pihentetjü...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesÖsszegyúrjuk a tésztát a kissé megolvasztott vajjal. Lereszeljük az almákat és kinyomkodjuk a levét (mert különben a tészta elázna), hozzáadjuk a többi összetevőt és összekeverjük...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd két fele vesszük, az egyik részt ismét két fele. Így két vékonyabb és egy vastagabb (30x30-es tepsi) tésztát nyújtunk belőle és 180 C fokon...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: Könnyű