4 egész csirkecomb, 4 db húsos szalonna szelet, 50 dkg savanyú káposzta, mustár, fokhagymaolaj, só, bors, krumpli, hagyma,(paprika, paradicsom, gomba )
A csirkecombokat beirdalom egy kicsit és olajos fokhagymával bekenem.
Majd besózom, borsozom, és a mustárral jól bekenem majd így páco- lom minimum 2 órát. De minél tovább pácolom annál finomabb lesz.
Tepsit kikenem zsírral és rászeletelek krumplikarikákat majd savanyú-káposztával bélelem ki a csirkecomboknak melyet szalonnával takarok be. A tetejére hagymakarikákat esetleg (paradicsom, paprika,gomba)
szeleteket tehetünk a tetejére. Egy kis vizet adok alá,hogy tudjon párolódni majd lefóliázom és a sütőbe teszem és kb 1 órát sütőm majd leveszem a fóliát és még pirítóm úgy 15 percet.
A csirkecombokat félbevágjuk, mindkét oldalát besózzuk. A fűszereket a liszttel összekeverjük, és a csirkecombokat beleforgatjuk. Olajjal kikent tepsibe tesszük. A maradék fűsze...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűA húsokat nagyobb szeletekre osztjuk és ha szükséges, enyhén kiklopfoljuk. A húsok egyik oldalát vékonyan átkenjük a mustárral, majd lisztbe forgatjuk. A tojást felverjük, fűszerez...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűFelcsíkozzuk a csirkemellet, nagyobb szeletekre vágjuk a hagymát, majd az utóbbit megpirítjuk olajon. Hozzáadjuk a csirkemellet, amelyet fehéredésig sütünk. Amikor átsült, felöntj...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA hagymát apróra vágjuk, majd kevés olajon megfonnyasztjuk. Egy idő után hozzáadjuk a kés lapjával megnyomott fokhagymát, majd a megmosott, megtisztított, darabokra vágott csirke...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű