40 dkg csirkemell
60 dkg mirelit borsó
1 kisebb hagyma
1 nagy paradicsom
friss zöldpetrezselyem
olívaolaj
só, bors
A hagymát megtisztítjuk és felvagdossuk, majd olívaolajon megdinszteljük és hozzáadjuk a felvagdosott húst is. Fűszerezzük, majd a paradicsomot meghámozzuk és pépesítjük, felöntjük vele. Mikor félig kész belekeverjük a borsót és a felvagdosott zöldpetrezselymet. Ha szükséges felöntjük egy kevés vízzel és puhára főzzük.
1, Megtisztítjuk a csirkemellfiléket, majd felkockázzuk őket, és egy serpenyőben megfehérítjük. 2, Ezután egy picit felöntjük vízzel, és lassú lángon hagyjuk puhulni a husit néh...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KözepesAz ananászt levét leöntjük, lecsepegtetjük, nagyon apróra vágjuk. A petrezselymet finomra aprítjuk. A csirkemellet középen elvágjuk, a két fél húsdarabot sózzuk, borsozzuk. A me...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűA krumplikat meghámozzuk, lereszeljük és fél órán át állni hagyjuk, majd leöntjük a levét. Hozzáadjuk a többi hozzávalót, alaposan összekeverjük a masszát, és egy forró serpenyőbe...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA megtisztított csirkemellet csíkokra vágjuk. Kicsit hagyjuk lecsöpögni, meghintjük sóval, borssal és jól összeforgatjuk. A masszához a tojásokat a krémsajttal simára keverjük, ma...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű