20 dkg étcsoki
1 tk. só
13 dkg Rama
25 dkg kristálycukor
1 vaníliás cukor
3 tojás
3 kanál méz
40 dkg liszt
1 és fél teáskanál sütőpor
30db lesz belőle kb.
Az étcsokit apró darabokra vágjuk. A hozzávalókat összekeverjük. Vizes kanállal gombócokat helyezünk a sütőpapírra, amiket kilapítunk egy picit! A sütőt 180 fokra előmelegítjük, majd 160 fokon sütjük. Amikor már az alja is aranybarnára sült, vasrácsra tesszük, és hűlni hagyjuk!
1. A tojások sárgáját a cukorral kikeverjük, hozzáadjuk a tejfölt, az áttört tehéntúrót, a mazsolát, a reszelt citromhéjat és a tojások kemény habbá vert fehérjét. 2. Hideg zsí...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA tojásokat habosra keverjük a porcukorral és a margarinnal,majd hozzáadjuk a rumot és a sütőporral elkevert lisztet. A jól kidogozott tésztát kétfelé osztjuk,az egyik felébe a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEpret ès az èdesítőt összerottyantjuk. Ha jól forr rászorjuk az útifű maghèjat, ami jól besűríti. Kihűtjük. A tésztához valókat összegyúrjuk, kb 1 cm vastagságúra nyújtjuk. Nègyzet...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csokit a tejszínnel vízgőz felett megolvasztjuk. Hozzákeverjük a puffasztott amarántot és a darált kesudiót. Két folpack réteg között szép tábla alakúra nyújtjuk. Megszórjuk még...
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: Nehéz