2 nagy fej vöröshagyma
A panírhoz
2 g só
12 g sütőpor
150 g búzaliszt (BL55)
15 ml étolaj
230 ml sör - világos
1 db tojás (közepes, "M"-es méretű)
A sütéshez
étolaj
A hagymákat pucold meg, majd 1 cm vastag szeletekre karikázd fel.Szedd szét a karikákat.Egy tálban keverd össze a lisztet, sütőport, sót tojást és az olajat és a sört. Keverd teljesen simára.A hagymakarikákat először mártsd a "panírba", majd 190 C-os forró olajban süsd aranybarnára őket.Szalvétán csurgasd le és kész is! :)
Robotgéppel a cukrot és a tojássárgát fehéredésig keverem, majd hozzákeverem a kakaóport. A tejhez tördelem a csokoládét és gőz felett elkezdem melegíteni, hozzáöntöm a tojásos kev...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A szeletekre vágott, becakkozott szalonnát ropogósra sütjük, kivesszük és meleg helyen tároljuk. 2. A zsírjában kevés vízzel megpároljuk a cikkekre vágott hagymát. 3. Me...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézKrumpli kivételével apróra vágjuk vagy egy késés aprítóval felaprítjuk. A burgonyát kisebb kockára vágjuk úgy adjuk a zöldségekhez. Egy nagyobb serpenyőben vagy lábasban felmelegí...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA toast kenyér szeleteket bátran sodrófával átnyújtjuk (hogy laposabb és még vékonyabb legyen). Majd mindegyik kenyérre ráhelyezünk 1-1 szelet sajtot és 1-1 szelet sonkát. Kézzel f...
Elkészítési idő: 30perc Nehézség: Könnyű