2 nagy fej vöröshagyma
A panírhoz
2 g só
12 g sütőpor
150 g búzaliszt (BL55)
15 ml étolaj
230 ml sör - világos
1 db tojás (közepes, "M"-es méretű)
A sütéshez
étolaj
A hagymákat pucold meg, majd 1 cm vastag szeletekre karikázd fel.Szedd szét a karikákat.Egy tálban keverd össze a lisztet, sütőport, sót tojást és az olajat és a sört. Keverd teljesen simára.A hagymakarikákat először mártsd a "panírba", majd 190 C-os forró olajban süsd aranybarnára őket.Szalvétán csurgasd le és kész is! :)
1.....HAMIS--(OLCSÓ)-- ANANÁSZ KOMPÓT A kertben minden évben van sütőtök.....most mikor még fehér a húsa akkor kell el tenni.. A 2 db tököt a héjától megpucolom és a belét kivesz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA chia magot mérjük ki, majd keverjük el 2 dl tejben.Adjuk hozzá a mézet és az egészet tegyük be a hűtőbe fél órára. Ezalatt a chia megszívja magát és bezselésíti a tejet. Körülbel...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húshoz először a száraz pácot készítjük el: összekeverjük a fűszereket és bedörzsöljük vele a bőrös combfiléket. Egy hőálló tál aljára kevés olívaolajat öntünk és beletesszük a f...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesAz élesztőt megfuttatjuk a langyos tejben, majd a liszttel, a tejföllel és a sóval tésztát gyúrunk belőle. A nem túl lágy tésztát letakarjuk, és szobahőmérsékleten kb. fél órán át...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű