2 nagy fej vöröshagyma
A panírhoz
2 g só
12 g sütőpor
150 g búzaliszt (BL55)
15 ml étolaj
230 ml sör - világos
1 db tojás (közepes, "M"-es méretű)
A sütéshez
étolaj
A hagymákat pucold meg, majd 1 cm vastag szeletekre karikázd fel.Szedd szét a karikákat.Egy tálban keverd össze a lisztet, sütőport, sót tojást és az olajat és a sört. Keverd teljesen simára.A hagymakarikákat először mártsd a "panírba", majd 190 C-os forró olajban süsd aranybarnára őket.Szalvétán csurgasd le és kész is! :)
A tojásokat keményre főzzük, lehűtjük, megpucoljuk, és villával összetörjük. Megsózzuk, megborsozzuk, és belereszeljük a hagymát. Habosra keverjük a vajat, a tejfölt és a mustárt,...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűKezdésként a kenyérszeleteket nagyságtól függően kb. 4 részre vágtam fel és egy olívaolajjal vékonyan kikent tepsibe rendeztem őket jó szorosan. Négy tojást felvertem, 1 tk. ételí...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat összegyúrjuk, majd forró olajban kisütjük.
Elkészítési idő: 1/2 Nehézség: Könnyű40 dkg darált hús, 2 tojás, só , fehér bors és nekem van olasz fűszer keverékem azt is tettem hozzá, kis golyókat formázok belőle, vajat hevítek, ebbe raktam a golyókat rázogattam...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű