receptneked.hu/sos-sutemenyek/toltott-finomsagok-sos-sutemenyek/gazdag-haromszogek/
A burgonyát meghámozzuk, felkockázzuk, hozzáadjuk a sót, vízzel felengedjük és puhára főzzük. A vöröshagymát megtisztítjuk, felaprítjuk és zsíron szép pirosra sütjük. Amikor a bu...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sütőt 230 fokra melegítjük. Sütőbe tehető, nagyobb lábasban, a vajon megpirítjuk a felkockázott szalonnát, a pörcöt kiszedjük, félretesszük. A zsiradékon megpároljuk a hagymát,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűkét összmarék friss útifűlevelet ledarálok vagy összeturmixolok. Ezt a pépet összefőzöm 30 dkg nádcukorral és 25 dkg valódi mézzel. Kevés vizet adok hozzá, hogy oda ne égjen. Fol...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA cukkiniket lereszeljuk a reszelo nagyobbik lyukas oldalan Bele tesszuk a sot,borsot,vegetat Utana a villaval felvert tojasokat Azutana a lisztet es a zsemlemorzsat (a liszt es...
Elkészítési idő: 1 ora Nehézség: Könnyű