receptneked.hu/sos-sutemenyek/toltott-finomsagok-sos-sutemenyek/gazdag-haromszogek/
A felvert tojásokhoz adjuk a folyadék felét, a lisztet, az olajat és a sót majd csomómentesre keverjük. Végül a többi folyadékot is hozzáadjuk, majd a szokásos módon kisütjük...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vizet beleöntjük egy kis lábasba, hozzáadjuk a margarint, kakaót és összeforraljuk. A tűzről levéve hozzáadjuk a lisztet, szódabikarbónát és a cukrot, majd jól összekeverjük. Ut...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFelaprítom, összekeverem a hozzávalókat és 1 órát főzöm, kiveszem a babérlevelet és összeturmixolom, üvegbe teszem, majd száraz dunsztba. (gépbe 95 fok 30 percre)
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA gombákat félbevágjuk, majd felszeleteljük, egy forró serpenyőbe dobjuk és szárazon pár percig pirítjuk őket. Amikor a gombák kissé megpirultak, hozzáadjuk a vajat, az apróra vágo...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű