receptneked.hu/sos-sutemenyek/toltott-finomsagok-sos-sutemenyek/gazdag-haromszogek/
Az az igazi, ha a szegyből és a csontokból készítjük el az alaplevet sok óra főzéssel, de idő és kedv hiányában dolgozhatunk alaplével is, de akkor abból csakis valódit használjunk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat aprítógépben összekeverjük, 10-15 percre hűtőbe tesszük, majd egy kb. 9×9 cm-es négyzetet formázunk belőle, felszeleteljük és előmelegített sütőben megsütjük. (Gázsü...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A vöröshagymát felkockázzuk, összevágjuk a sárgarépát, a zellerzöldet és a petrezselyemzödet. 2. Az olajon megpirítjuk a darált húst, hozzáadjuk a zöldségeket és a paradicsompü...
Elkészítési idő: 120 perc Nehézség: KönnyűA pacalt megtisztítjuk, nagyobb darabokra vágjuk és sós ecetes vízben feltesszük főni. Ha már puha kivesszük a vízből és nagyon vékony csíkokra vágjuk. Eközben 2 hagymát összevág...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes