Családireceptkönyv.hu

Karácsony 🎄

Sajtos-sonkás csirkemell


Írta:

Elk. idő: 1óra
Adag: 4fő
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 kg csirkemell filé
- 4 tojás
- 20 dkg sajt
- 20 dkg gépsonka
- 20 dkg liszt
- zsemlemorzsa
- olaj

Elkészítés:


1. Megmossuk, megtisztítjuk és félbevágjuk a csirkemell filéket.

2. Bevagdossuk a széleket, majd mindkét oldalt megsózzuk.

3. Két szelet sonkát és sajtot teszünk a húsokra, feltekerjük és hústűvel összetűzzük.

4. A tojásokat megsózzuk és felverjük.

5. Külön tálakba helyezzük a lisztet és a zsemlemorzsát.

6. A húsokat egyenként beleforgatjuk a lisztbe, a tojásba majd a zsemlemorzsába.

7. Olajat forrósítunk, majd közepes lángon a húsok mindkét oldalát megsütjük. A sütés közben többször meg kell forgatni a húsokat!

Sajtos-sonkás csirkemell

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Töltött káposzta filézett csirkecombból
Töltött káposzta filézett csirkecombból

Először felrakom a vizet a káposzta abárolásához, ki vágom a torzsáját, és belerakom enyhén sós vízbe, és levelekre szedve, a töltelék készítése közben,ki abárolom, majd megtiszt...

Elkészítési idő: 30perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Mustáros csirke
Mustáros csirke

Először a pácot készítjük el, jól összekeverjük a hozzávalókat és beleforgatjuk a csirkecombokat. Lefóliázott tálban tartjuk egy napig, közben megforgatjuk, hogy mindenhova kerül...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar Édes-csípős csirkeszárny
Édes-csípős csirkeszárny

A hozzávalókat egy serpenyőben összemelegítjük és a már megsült csirkeszárnyakat (sütőben, vagy valamilyen bundában sült) beleforgatjuk.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Cskbm naka
Zöldbabos csirke burgullal
Zöldbabos csirke burgullal

A húst apró kockára vágjuk, megszórjuk fűszerkeverékkel. A hagymát kókuszolajon megdinszteljük, hozzáadjuk a húst, fehéredésig kevergetjük, beleöntjük a zöldbabot (nem engedtem ki,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk