1 kg csirkemell filé
- 4 tojás
- 20 dkg sajt
- 20 dkg gépsonka
- 20 dkg liszt
- zsemlemorzsa
- olaj
1. Megmossuk, megtisztítjuk és félbevágjuk a csirkemell filéket.
2. Bevagdossuk a széleket, majd mindkét oldalt megsózzuk.
3. Két szelet sonkát és sajtot teszünk a húsokra, feltekerjük és hústűvel összetűzzük.
4. A tojásokat megsózzuk és felverjük.
5. Külön tálakba helyezzük a lisztet és a zsemlemorzsát.
6. A húsokat egyenként beleforgatjuk a lisztbe, a tojásba majd a zsemlemorzsába.
7. Olajat forrósítunk, majd közepes lángon a húsok mindkét oldalát megsütjük. A sütés közben többször meg kell forgatni a húsokat!
Skär kycklingfiléerna i mindre bitar. Mixa dem i ett matberedare eller med mixerstav. Tillsatt grädden, lite i taget under maskinens gång. Krydda med peppar och rör i persiljan....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkecombokat megtisztítom, besózom és megszórom a fűszerek keverékével. A megtisztított burgonyát a kizsírozott tepsibe rakom, és ízlés szerint sózom. A nagyobb darabokat elfe...
Elkészítési idő: 1,5 h Nehézség: KönnyűElső lépésként a csirkemellet felvágjuk apró kockákra. Fűszerezzük meg tarkaborssal, majorannával és ételízesítővel. A lisztet, a tojást és a tejfölt jól összekeverjük, majd a sa...
Elkészítési idő: 60-120 perc Nehézség: KönnyűA csirkemelleket csíkokra vágjuk, megszórjuk a fűszersó keverékkel. Kb. 15 percig állni hagyjuk. A lisztet ketté vesszük, egyik feléhez hozzá keverjük a megmaradt fűszersót....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű