1 kg csirkemell filé
- 4 tojás
- 20 dkg sajt
- 20 dkg gépsonka
- 20 dkg liszt
- zsemlemorzsa
- olaj
1. Megmossuk, megtisztítjuk és félbevágjuk a csirkemell filéket.
2. Bevagdossuk a széleket, majd mindkét oldalt megsózzuk.
3. Két szelet sonkát és sajtot teszünk a húsokra, feltekerjük és hústűvel összetűzzük.
4. A tojásokat megsózzuk és felverjük.
5. Külön tálakba helyezzük a lisztet és a zsemlemorzsát.
6. A húsokat egyenként beleforgatjuk a lisztbe, a tojásba majd a zsemlemorzsába.
7. Olajat forrósítunk, majd közepes lángon a húsok mindkét oldalát megsütjük. A sütés közben többször meg kell forgatni a húsokat!
Először felrakom a vizet a káposzta abárolásához, ki vágom a torzsáját, és belerakom enyhén sós vízbe, és levelekre szedve, a töltelék készítése közben,ki abárolom, majd megtiszt...
Elkészítési idő: 30perc Nehézség: KönnyűElőször a pácot készítjük el, jól összekeverjük a hozzávalókat és beleforgatjuk a csirkecombokat. Lefóliázott tálban tartjuk egy napig, közben megforgatjuk, hogy mindenhova kerül...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA hozzávalókat egy serpenyőben összemelegítjük és a már megsült csirkeszárnyakat (sütőben, vagy valamilyen bundában sült) beleforgatjuk.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst apró kockára vágjuk, megszórjuk fűszerkeverékkel. A hagymát kókuszolajon megdinszteljük, hozzáadjuk a húst, fehéredésig kevergetjük, beleöntjük a zöldbabot (nem engedtem ki,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű