1 csomag tészta(fél kg)
25 dkg sonka
10 dkg sajt
1 piros paprika
2fej lilahagyma
5 evőkanál majonéz
1 evőkanál mustár
1tejföl
só, bors
A tésztát sós vízben megfőzzük. A hagymát, a sonkát, a sajtot és a paprikát felszeleteljük, egy tálba tesszük és hozzákeverjük a majonézt,tejfölt és a mustárt. A tésztát leszűrjük és hozzákeverjük, fűszerezzük. Lehűtve kínáljuk.
1. A tojásokat erősen sós vízben keményre főzzük, hideg vízbe merítve lehűtjük. A zselatint a csomagoláson olvasható javaslat szerint beáztatjuk hideg vízbe, hogy felpuhuljon. Az e...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA bagettet felszeleteljük, mindkét oldalát átkenjük olajjal és egy tepsibe tesszük, aranybarnára pirítjuk. A sonkát is felszeleteljük és kevés olajban megpirítjuk, majd konyhai tör...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA szárított kenyeret tegyük egy kevéske vízbe, és hagyjuk hadd ázzanak be. Eközben tisztítsuk meg és aprítsuk fel a zöldségeket.Amikor a kenyér megpuhul, facsarjuk ki, majd morzsol...
Elkészítési idő: 15+40 perc Nehézség: KönnyűA virslit megfőzzük, majd felkarikázzuk. A lilahagymát vékony csíkokra vágjuk és megsózzuk. A tojásokat megfőzzük, megpucoljuk. A sárgáját egy külön tálba tesszük, kevés ételíz...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű