0, 5 kg szarazbab
2 fej hagyma
2db babérlevél
so, bors, piros paprika
1 evokanal liszt
olaj
fokhagyma (ízlés szerint)
3ek tejföl
1ek mustár
1tk cukor
A beáztatott babot felteszem főni a babérlevéllel és a fokhyagymával, sózom. Ha nehezen fő puhára, mokkáskanálnyi szódabikarbónával megsürgetem. Összeturmixolom pár kanál tejföllel és mustárral és cukorral, kevés borssal fűszerezem. A hagymát karikára vágom, minimális olajon megpirítom, ez rajta a feltét. Laktató, kiadós.
A csíkokra vágott bacont, az apróra vágott vöröshagymát, és a reszelt fokhagymát kevés olíva olajon megpirítjuk.A csirkemellet kockára vágjuk, majd a hagymás baconhöz adjuk.Sózzuk,...
Elkészítési idő:A tésztát dagasztani,50 perc kelesztés. A megkelt tésztát lisztezett deszkán 8 -10 darabba osztani, gömbölyíteni, letakarni 15 percig pihi. A pihentetés végén a tésztákból 2...
Elkészítési idő:Brutál egytál 2016. szeptember 01. - Heni süt neked Ez most tényleg az. Úgy alakult, hogy a lakásban egy-két dolgot helyre kellett pofozni és ezt a szent feladatot 2 m...
Elkészítési idő: