1 nagy tejföl
1 db nagy vagy 2db kicsi kígyóuborka
zúzott fokhagyma(3-4gerezd)
olívaolaj
só
bors (ízlés szerint)
pár csepp citromlé
pici cukor
Az uborkát durvára reszeljük, lecsepegtetjük. A jtejföllel összekeverjük a fokhagymát, hozzáadjuk a citromlevet. Ebbe belekeverjük az ubit, sót, borsot,cukrot és egyéb fűszereket.
A majonézt tejföllel simára keverjük, citromlével, porcukorral, mustárral, borssal, és kevés sóval ízesítjük. A mártásba keverjük a lereszelt zellert, az apró kockákra vágott papri...
Elkészítési idő: 30 percEz egy nagyon gyorsan elkészíthető, de mégis nagyon dekoratív és finom hidegtálra való étel. Persze elkészíthetjük csak egyszerűen reggelire vagy vacsorára is. A lényeg, hogy előre...
Elkészítési idő: 30 perc