1 nagy tejföl
1 db nagy vagy 2db kicsi kígyóuborka
zúzott fokhagyma(3-4gerezd)
olívaolaj
só
bors (ízlés szerint)
pár csepp citromlé
pici cukor
Az uborkát durvára reszeljük, lecsepegtetjük. A jtejföllel összekeverjük a fokhagymát, hozzáadjuk a citromlevet. Ebbe belekeverjük az ubit, sót, borsot,cukrot és egyéb fűszereket.
A zöldségeket egyforma kockákra vágjuk, majd a tonhallal és kevés olívaolajjal összekeverjük, fűszerezzük.
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűDie Kartoffeln mit 1 EL Salz und 1 EL Kümmel kochen. Abgießen, abschrecken, etwas abkühlen lassen und lauwarm pellen.In der Zwischenzeit Senf, Zucker, Gurkenwasser, Essig, Öl, etwa...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tejet felforraljuk.(csak teljes tejből lehet) Közben egy szűrőt kibélelünk sűrű szövésű finom anyaggal és egy tál fölé helyezzük. Amikor a tej forrni kezd, apránként belekever...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű