250 g tonhal (konzerv)
200 g sárgarépa
200 g kukorica (konzerv)
egy fej jégsaláta
só
bors
A sárgarépát lereszeljük, hozzáadjuk a leszűrt tonhalat, a kukoricát és a közepesen apróra vágott salátát.. Sózzuk, borsozzuk. Pirítóssal tálaljuk.
A joghurtot és a tejszínt keverjük össze alaposan, majd szórjuk bele a sót. Érdemes kóstolgatni, mert nem mindenkinek ugyanolyan az ízlése. Úgy érdemes sózni, hogy épp egy kicsivel...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesÖsszekeverjük a kukoricát a majonézzel és a tejföllel! Sózzuk óvatosan és egy pici cukrot is adunk hozzá! Persze ízlés szeint variálhatóak a hozzávalók!
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lencsét a főzés előtti napon átválogattam, váltott vízben többször átmostam, majd tiszta, hideg vízben áztattam egy éjszakán át. Másnap leöblítettem, leszűrtem, és annyi vízben,...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesSaláta készítéséhez olyan burgonyafajtát válasszunk, amely főzés közben nem esik szét. A megmosott krumplit hideg vízben tegyük fel főni, majd mikor puhára főtt, rögtön öntsük le r...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű