Családireceptkönyv.hu

Húsvéti töltött paprika


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


25 dkg vaj
20 dkg krémsajt
25 dkg sonkás szalámi
4 főtt tojás
1 csapott evőkanál mustár
só, őrölt bors ízlés szerint
kb. 12-15 paprika, mérettől függőe

Elkészítés:


A vajat és a sajtot egy mixerrel alaposan elkeverjük, majd hozzáadjuk a kockára vágott szalámit. A tojásokat nagylyukú reszelőn belereszeljük, ízesítjük sóval ,borssal és a mustárral. 2-3 paprikát is apró kockára vágunk, ezt is hozzáadjuk.
A paprikákat kicsumázzuk, és megtöltjük ezzel a töltelékkel. Pár órára hűtőbe rakjuk, majd vékonyan felszeleteljük.

Trükkök, tippek, praktikák:


Ez egy nagyon gyorsan elkészíthető , de mégis nagyon dekoratív és finom hidegtálra való étel. Persze elkészíthetjük csak egyszerűen reggelire vagy vacsorára is. A lényeg, hogy előre gondolkozzunk, mert kell neki pár óra / vagy még jobb egy éjszaka / a hűtőben, hogy szépen lehessen szeletelni. elkészíthetjük csak zöldpaprikából is, de ha több színűt használunk, akkor mutatósabb lesz a végeredmény.
Csak a klasszikus teavaj jó hozzá, a margarin nem, mert az túl puha, és akkor nem lehet szeletelni.

Húsvéti töltött paprika

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Saláták / Hidegtálak,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Kriszta
Paradicsomsaláta grillekhez (Sóbors)
Paradicsomsaláta grillekhez (Sóbors)

A koktélparadicsomokat mossuk meg, vágjuk félbe, tegyük őket egy tálba. A lilahagymát hámozzuk meg, felezzük el, majd vágjuk vékony szeletekre, adjuk a paradicsomhoz. Az olívaol...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Magdi
A legfinomabb uborkasaláta
A legfinomabb uborkasaláta

Megmosom az uborkát, majd legyalulom. Rászórom a sót, 20 percig pihentetem, közben elkészítem az öntetet. Addig keverem a vizet, a cukrot, sót és az ecetet, amig feloldódik a cuk...

Elkészítési idő: 25 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Veres Gabi
Édes-savanyú sült cékla
Édes-savanyú sült cékla

A sütőt előmelegítjük 200C-ra. A céklákat egyenként alufóliába csomagoljuk (kevés olívaolajjal csöpögtetjük meg, és sózzuk), és kb. 1-1 1/4 óra alatt megsütjük. Kissé lehűtjük,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kata
Салат Подсолнух
Салат Подсолнух

Приготовление: 1. Отварить морковь до готовности, почистить. 2. Мелко нарезать куриное филе. 3. Пожарить филе на растительном масле (около 10 минут), посолить. 4. Натереть морк...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk