1 kg liszt
75 dkg vaj
6 dl tejföl
1.5 evők, só
sütőpor
Nagyon egyszerű! a karfiolt le kell reszelni (darálni) kB fél kiló karfiolt használtam, két tojás, 20 dkg mandulaliszt és 10 dkg tönkölyliszt (barátnőm sima liszttel csinálta), só...
Elkészítési idő: 0,5 Nehézség: KönnyűA töltelékhez 6 bő evőkanál tejföl (12%-os) 2 db fokhagyma 2 db lilahagyma 30 dkg gépsonka 1 db morzsolt kukorica (konzerv, vagy friss) 30 dkg trapp...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTészta alapanyagait összegyúrni, 3 részre osztani, késfok vastagra nyújtani, és a töltelékkel megkenni. Felcsavarni, mint a beiglit. Hűtőbe tenni, másnap nagyon vékonyra szelni, é...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűÖsszekeverjük az átszitált lisztet a sütőporral, cukorral, sóval, magkeverékkel és a finomra reszelt sajttal. Ráreszeljük a hideg vajat és a hideg vizet apránként hozzáadva összegy...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű