A tésztához:
• 500 g Mester Kelt Tészta liszt
• 300 g margarin
• 100 g fruktóz
• 1 dl víz
Almás töltelékhez:
• 1 kg alma
• 150 g fruktóz
• 75 g lékötő
• 100 g Mester morzsa
• 1 mokkáskanálnyi őrölt fahéj
A tészta összetevőiből elkészítjük a tésztát, két részre osztjuk, elnyújtjuk. Az egyik lapot sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, rásimítjuk az almát, majd ráhelyezzük a másik lapot. Megszurkáljuk, és 180 oC-on készre sütjük.
A rizst mossuk át, majd tegyük vízbe, és főzzük meg. Nem kell sok vízben főzni, a lényeg, hogy a víz jelentős része elfőjön. Ha elfőtt a víz, akkor öntsük fel a rizst 1 liter tejj...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat a robotgép dagasztóspiráljával összedolgozom, folpackba teszem a cipót, és megy fél órára a hűtőbe.(lehet többre is,akár egész éjszakára) 3-4 mm vékonyra nyújtom...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKikevertem az összetevőket és azonnal pihentetés nélkül (!) kiolajozott felforrósított melegszendvicssütőbe adagoltam a felét, erre jött 10 g cukormentes baracklekvár (4 részre osz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű