menu

Családireceptkönyv.hu

A Világ legjobb cseresznyése


Írta:

Elk. idő: 40
Adag: 6
Nehézség: Közepes
print

Hozzávalók:


60 dkg magvazott cseresznye
-4 tojás
-10 dkg liszt +
-1/2 csomag sütőpor
-10 dkg cukor + a sütöforma aljára kb 5-10 dkg
-2,5 dl tej
-30 g olvasztott vaj
-1 vaniliás cukor
csipet só

Elkészítés:


-vajazzunk ki egy hőálló sütöformát
-teritsd be az alját ,oldalát kristálycukorral
tedd bele a kimagvalt cseresznyét
-a többi összetevőket összekeverjük ,és a cseresznyére öntjük
-előmelegitett sütöben 180 fokon kb .45 percig sütjük
-ha kész megszorjuk porcukorral

A Világ legjobb cseresznyése

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sütemények, édességek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Hajni
Almás piskóta anyukám szakácskönyvéből *
Almás piskóta anyukám szakácskönyvéből *

Mindezt összekeverjük, vajazott, lisztezett tepsiben sütjük, hidegen lekvárral töltjük, de porcukorral meghintve anélkül is finom!

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Tünde
Egyszerű epres kevert (poharas epres)
Egyszerű epres kevert (poharas epres)

A tojásokat a porcukorral elektromos habverővel 3-4 perc alatt jó habosra keverjük. Továbbra is keverve apránként beledolgozzuk az olajat, majd a kefírt. A lisztet a sütőporral öss...

Elkészítési idő: kb. 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Meggyes pudingos pite /szuper finom
Meggyes pudingos pite /szuper finom

A meggyléből, cukorból, fahéjból, pudingporból krémet főzünk, hagyjuk félig kihűlni. majd belekeverjük a magozott meggyet A tészta hozzávalóit összedolgozzuk, - 30 percre a hűt...

Elkészítési idő: 40
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Gyöngyi
Havas hegycsúcs
Havas hegycsúcs

A barnához összegyúrjuk a hozzávalókat, és hűtőbe tesszük. A tojásfehérjét, a porcukorral gőz felett keményre verjük és hozzágyúrjuk a többi hozzávalót.Hűtőbe tesszük kis ideig....

Elkészítési idő: 2 óra
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk