Családireceptkönyv.hu

A Világ legjobb cseresznyése


Írta:

Elk. idő: 40
Adag: 6
Nehézség: Közepes
print

Hozzávalók:


60 dkg magvazott cseresznye
-4 tojás
-10 dkg liszt +
-1/2 csomag sütőpor
-10 dkg cukor + a sütöforma aljára kb 5-10 dkg
-2,5 dl tej
-30 g olvasztott vaj
-1 vaniliás cukor
csipet só

Elkészítés:


-vajazzunk ki egy hőálló sütöformát
-teritsd be az alját ,oldalát kristálycukorral
tedd bele a kimagvalt cseresznyét
-a többi összetevőket összekeverjük ,és a cseresznyére öntjük
-előmelegitett sütöben 180 fokon kb .45 percig sütjük
-ha kész megszorjuk porcukorral

A Világ legjobb cseresznyése

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Sütemények, édességek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Vaniliás pudinggal töltött csigák
Vaniliás pudinggal töltött csigák

az élesztöt felfuttatjuk és a tészta hozzávalóit ősszekeverjuk jó kidolgozzuk -kelni tesszük -a tésztát kelesztés után kinyujtjuk -olvasztott vajjal megkenjük -megszorjuk cukor...

Elkészítési idő: 1ora
Nehézség: Nehéz
share
Avatar Csőröge fánk
Csőröge fánk

Előkészítünk egy szalvétákkal fedett tálcát, valamint egy serpenyőben olajat a tűzhelyre.Először a lisztet elmorzsoljuk a vajjal, majd hozzátesszük az összes hozzávalót, és hólyago...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: brigz
Túróval töltött zsemle
Túróval töltött zsemle

A tejet 1 zacskó vaníliás cukorral felforraljuk. A zsemlék tetejét levágjuk és a belsejét kivájjuk. A túrót áttörjük a zsemlék belsejével. Összekeverjük a másik zacskó vaníliás c...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Ani
Bögrés császármorzsa -15 perc alatt a fenséges klass
Bögrés császármorzsa -15 perc alatt a fenséges klass

Alapanyagok összekeverése A lisztet, a darát, a sót, a cukrot és a tojást jól elkeverjük. A tejjel pedig addig hígítjuk, míg önthető masszát nem kapunk. Állni hagyjuk min. 10...

Elkészítési idő: 35 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk