3-4 alma
3 tojás
25dkg liszt
2.kanál cukor
150 ml hideg tej
150 ml szódaviz vagy ásványviz
csipet só
ha nagyon sürü lehet még szódavizet
olaj a sütéshez
a palacsitához mindent összekeverünk kicsit sürübb legyen mint amit megszoktunk a vékony palacsintánál
az almákat megpucoljuk a magházát eltávolitjuk
vékony karikákat vágunk
a serpenyőt előkészitjük
pici olajjal kikenjük
az alma karikákat egyenként belemártjuk a palacsinta masszába s aztán a serpenyőbe helyezzük
annyit tegyünk a serpenyőbe hogy kényelmesen elférjenek
ha megsült az egyik oldala megforditjuk
tálra szedjük és fahéjjas porcukorral megszorjuk
minden alkalommal mikor tesszük az uj kis almás palacsintákat a serpenyőt meg kell olajozni
A fehérjéket kemény habbá verem hozzáadom a cukrot vaniliacukrot és addig verem míg a cukor elolvad ezután óvatosan hozzákeverem a kókuszreszeléket és kanál segítségével formázom...
Elkészítési idő:Tepsi mérete: 20x36cm Vízgőz felett felolvasztjuk a darabokra tört csokoládét a margarinnal, ha már összeolvadtak, félretesszük hűlni. Közben elkészítjük a mascarponés krémet...
Elkészítési idő: 45 percA joghurtban elkeverjük a sütőport és a vaníliás cukrot, hozzáadjuk a kristálycukrot és a kakaóport, végül beletesszük a lisztet és az olajat. Margarinnal kikent tortaformába öntj...
Elkészítési idő: 1 óra1 dl semleges étolajat be rakok a fagyóba, nem kell csak olyan opálosra hűlni, 1 dl akármilyen gyümölcslé, ami ha csak lé, akkor átlátszó, ha van benne rost is, akkor tele gömbök l...
Elkészítési idő: