6 evőkanál cukor
3 evőkanál víz
2 evőkanál kakaópor
1 evőkanál liszt
A hozzávalókat folyamatos kavargatás mellett felfőzzük, majd levesszük a tűzről, de nem hagyjuk teljesen kihűlni. Amikor még langyos, belekeverünk 3 evőkanál olajat + pár csepp ecetet.
A felkockázott almát, vegyes gyümölcsöt, őrölt fahéjat és a citrom lereszelt héját összekeverjük, és egy tűzálló tálba öntjük. A zabpehelylisztet, a xilitet, a citromlevet és a kók...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tejet a vajjal felmelegítjük, majd hozzáöntjük a grízt és 1 percig forraljuk, amíg be nem sűrűsödik. Levesszük a tűzről és félretesszük hűlni. A tojások sárgáját a cukorral ha...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűHabosra keverem a vajat és a porcukrot. Hozzáadom a vanília-kivonatot, a tojássárgáját, valamint a tejet, és ismét összekeverem. Átszitálom a lisztet, a kakaó port, a sütőport és...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA margarint/zsírt elmorzsoljuk a liszttel, a cukorral, a sóval, majd összegyúrjuk a tejföllel. Folpackba becsomagoljuk amíg elkészül a töltelék. A töltelékhez a tojásfehérjét fe...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű