6 evőkanál cukor
3 evőkanál víz
2 evőkanál kakaópor
1 evőkanál liszt
A hozzávalókat folyamatos kavargatás mellett felfőzzük, majd levesszük a tűzről, de nem hagyjuk teljesen kihűlni. Amikor még langyos, belekeverünk 3 evőkanál olajat + pár csepp ecetet.
A hozzávalókat késes aprítógépben egyneművé dolgozzuk és pár percet állni hagyjuk. Palacsintasütőben pár csepp kókuszolajat felforrósítunk és kisütjük benne a kb tenyérnyi nagyság...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűÉn összegyúrás után ketté veszem a tésztát és úgy ízesítem, így két ízt kapok. A tészta állagától is függ a siker: se lágy, se kemény ne legyen. A kar nyomása pedig lehet, hogy eg...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA tésztához a tojásokat szétválasztjuk, a sárgákat a porcukorral és 3 ek vízzel kikeverjük. Tovább keverjük, hozzáadjuk a diót és még 2 ek vizet, majd további 3 ek vizet. A fehér...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes1. A puha vajat vágjuk kis kockákra, apránként dolgozzuk bele a vaníliás cukor és a 30 dkg cukor keverékébe, majd kavarjuk simára. Ekkor adjuk a krémhez a tojásokat, valamint a ler...
Elkészítési idő: 80 perc Nehézség: Közepes