-150 g cukor
+2 csomag vaníliás cukor
+250 g vaj
-kevés só
- 250 g liszt
-2 csomag vaníliás pudingpor
-3 tojás
-160 ml tej
3 nagy alma
1 csomag sütőpor
--A sütőt előmelegítjük 180-190 °C-ra, és egy tepsit kikenünk kevés vajjal.
---Ezután a vajat a vaníliás cukorral, cukorral és kevés sóval habosra keverjük.
- Ezután fokozatosan hozzákeverjük a tojásokat.
- Adjuk hozzá a lisztet, a sütőport és a vaníliás pudingport, majd keverjük jól össze, majd fokozatosan adjuk hozzá a tejet.
--. Most megmossuk az almát, meghámozzuk, kimagozzuk és tetszés szerint feldaraboljuk. Lapát segítségével az almadarabokat a tésztába hajtjuk.
3. Végül töltse meg a masszát az almadarabokkal a téglalap alakú rugós formába, és sütjük a középső polcon 40-50 percig,
A lisztet beleszitáljuk a tálba, majd belekeverjük a pirospaprikát, sütőport és a magokat. Miután a szárazanyagokat összeállítottuk, hozzárakjuk a vajat és a kefírt, és jól összeg...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűTejfölös krém előkészítése: Egy tágas keverőtálba mérjük a tejfölt, adjuk hozzá a kristálycukrot, vaníliás cukrot, a citrom reszelt héját és levét. Alaposan keverjük össze az össz...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz. A tésztához a langyos tejben felfuttatjuk az élesztőt 1 csipet cukorral. 2. A lisztet egy tálba szitáljuk, elkeverjük a cukorral, hozzáadjuk a vajat, a tojássárgákat, majd a fe...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztához a száraz hozzávalókat vegyítsd össze. A vizet forrald fel, keverd bele a kókuszolajat, a citromlevet és öntsd a száraz hozzávalókra, keverd el egy kanállal, míg össze n...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű