-150 g cukor
+2 csomag vaníliás cukor
+250 g vaj
-kevés só
- 250 g liszt
-2 csomag vaníliás pudingpor
-3 tojás
-160 ml tej
3 nagy alma
1 csomag sütőpor
--A sütőt előmelegítjük 180-190 °C-ra, és egy tepsit kikenünk kevés vajjal.
---Ezután a vajat a vaníliás cukorral, cukorral és kevés sóval habosra keverjük.
- Ezután fokozatosan hozzákeverjük a tojásokat.
- Adjuk hozzá a lisztet, a sütőport és a vaníliás pudingport, majd keverjük jól össze, majd fokozatosan adjuk hozzá a tejet.
--. Most megmossuk az almát, meghámozzuk, kimagozzuk és tetszés szerint feldaraboljuk. Lapát segítségével az almadarabokat a tésztába hajtjuk.
3. Végül töltse meg a masszát az almadarabokkal a téglalap alakú rugós formába, és sütjük a középső polcon 40-50 percig,
Piskóta: A tojásokat ketté választjuk, a sárgáját a "cukorral" habosra verjük, majd robotgéppel hozzákeverjük a vizet, a lisztet, a kakaóport és a sütőport is. A fehérjét kemény h...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesKeverjük össze a lisztet a cukorral és a sütőporral, majd adjuk hozzá a puha vajat és dörzsöljük szét a kezünkkel. Amikor ezzel elkészültünk keverjük bele a tésztába a tojást, a jo...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A darált kekszet a kakaóporral egy nagy tálban összekeverem. 2. A kockára vágot vajat egy lábasban megolvasztom. Mikor már majdnem folyékonyra olvadt, hozzáadom a cukrot és a t...
Elkészítési idő: 120 perc Nehézség: KönnyűHa pihentetés nélkül nélkül kívánunk dolgozni a tésztával,először a tölteléket készítjük el: a a mazsolát forró vízben megmossuk,lecsepegtetjük,apróra vágjuk. Felforraljuk a teje...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű