-150 g cukor
+2 csomag vaníliás cukor
+250 g vaj
-kevés só
- 250 g liszt
-2 csomag vaníliás pudingpor
-3 tojás
-160 ml tej
3 nagy alma
1 csomag sütőpor
--A sütőt előmelegítjük 180-190 °C-ra, és egy tepsit kikenünk kevés vajjal.
---Ezután a vajat a vaníliás cukorral, cukorral és kevés sóval habosra keverjük.
- Ezután fokozatosan hozzákeverjük a tojásokat.
- Adjuk hozzá a lisztet, a sütőport és a vaníliás pudingport, majd keverjük jól össze, majd fokozatosan adjuk hozzá a tejet.
--. Most megmossuk az almát, meghámozzuk, kimagozzuk és tetszés szerint feldaraboljuk. Lapát segítségével az almadarabokat a tésztába hajtjuk.
3. Végül töltse meg a masszát az almadarabokkal a téglalap alakú rugós formába, és sütjük a középső polcon 40-50 percig,
1. tészta hozzávalóit összegyúrjuk, kinyújtjuk, és 24x22-es sütőpapiros tepsibe tesszük. 2. A búzadarát a tejjel sűrűre főzzük, és kihűtjük. 3. A tojások fehérjét 2-3 kanál cuko...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy kapcsos tortaformát kibélelünk zsírpapírral. A babapiskótát/kb14db/belemártogatjuk a kávé, tej, rum keverékébe/kb 3 dl együtt/ és szorosan a tortaforma aljába tesszük. Felfőz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A tojásokat kikeverjük a cukorral, majd az összes többi hozzávalóval elkeverjük. 2. Kivajazott vagy sütőpapírral bélelt közepes méretű tepsibe öntjük, majd 180 fokon alul-felül...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes