1 kg csirkemáj
-2 csomag bacon
-,bors..oregánó
-kevés olaj a sütéshez
-2-3 gerezd fokhagyma
a májat megtisztitjuk,
-forró vizben kicsit megabéljuk
-leszürjük
-minden darab májat megszorkjuk kevés oregánóval,borsal ,aztán betekerjük külön,kölön mindegyiket egy-egy szelet baconba
ha nem áll meg a bacon a májon lehet fogvájóval rögziteni
- tepsiben egymás mellé sorakoztatjuk
-meglocsoljuk kevés olajjal, a fokhagymát lehet a tetejére vagy melle karikázni
-pirosra sütjük
-amikor fogyasztjuk lehet sózni tetszés szerint
Egy tálba keverjük össze lisztet, a chili port, sót, borsot, paprikát és a fokhagyma potr. Forgassuk belet a szárnyakat a lisztbe egyenletesen majd rázzuk le a felesleget. Helyezzü...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőször a pácot készítjük el. Egy tálba (amibe majd beleférnek a husik) öntjük az olajat, a paradicsomlevet. Beleszórjuk a sót, borsot, pirospaprikát, beletesszük a fokhagymakrémet...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vöröshagymát kevés olajon pirítsd meg, rakd hozzá előbb a fokhagymát, majd a húst, és kevergesd fehéredésig. Sózd, borsozd ízlés szerint, és szórd meg pirospaprikával. Öntsd fel...
Elkészítési idő: 80 perc Nehézség: Közepes