1 kg csirkemáj
-2 csomag bacon
-,bors..oregánó
-kevés olaj a sütéshez
-2-3 gerezd fokhagyma
a májat megtisztitjuk,
-forró vizben kicsit megabéljuk
-leszürjük
-minden darab májat megszorkjuk kevés oregánóval,borsal ,aztán betekerjük külön,kölön mindegyiket egy-egy szelet baconba
ha nem áll meg a bacon a májon lehet fogvájóval rögziteni
- tepsiben egymás mellé sorakoztatjuk
-meglocsoljuk kevés olajjal, a fokhagymát lehet a tetejére vagy melle karikázni
-pirosra sütjük
-amikor fogyasztjuk lehet sózni tetszés szerint
A csirkemellet kisebb kockákra vágjuk sózzuk, borsozzuk. A tejfölt összekeverjük a reszelt sajttal és a lereszelt fokhagymával és mackósajttal, liszttel tojással. Ebbe a masszába t...
Elkészítési idő: 75 perc Nehézség: KönnyűElőször a pácot készítjük el. Egy tálba (amibe majd beleférnek a husik) öntjük az olajat, a paradicsomlevet. Beleszórjuk a sót, borsot, pirospaprikát, beletesszük a fokhagymakrémet...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűa húst csinos, vékony szeletekre vágom, forró serpenyőben megpirítom, aztán félreteszem. Ugyanabban a serpenyőben elkezdem összerakni az alapot. Kevés vajon és olajon megdinszt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst nagyobb szeltekre vágjuk és enyhén kiklopfoljuk, fűszerezzük. A tojásokat felverjük, fűszerezzük és a krémsajtot is belekeverjük, a zúzott fokhagymával együtt. A húsokat elő...
Elkészítési idő: 45 PERC Nehézség: Könnyű