1 kg csirkemáj
-2 csomag bacon
-,bors..oregánó
-kevés olaj a sütéshez
-2-3 gerezd fokhagyma
a májat megtisztitjuk,
-forró vizben kicsit megabéljuk
-leszürjük
-minden darab májat megszorkjuk kevés oregánóval,borsal ,aztán betekerjük külön,kölön mindegyiket egy-egy szelet baconba
ha nem áll meg a bacon a májon lehet fogvájóval rögziteni
- tepsiben egymás mellé sorakoztatjuk
-meglocsoljuk kevés olajjal, a fokhagymát lehet a tetejére vagy melle karikázni
-pirosra sütjük
-amikor fogyasztjuk lehet sózni tetszés szerint
A metélőhagymát és a vöröshagymát tisztítsd meg, és aprítsd fel. Az olívaolajon süsd üvegesre a vöröshagymát, szórd rá a curry-t, és gyakori kevergetés mellett pirítsd még néhány p...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA gombákat megtisztítjuk és száraz serpenyőben lepirítjuk, amíg teljesen összezsugorodnak. A csirkét felkockázzuk, sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a keményítőt, valamint 1-2 evőkanál...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztát sós vízben megfőzzük. Közben a húst felvagdossuk, sózzuk és borsozzuk, hozzáadjuk a rozmaringot majd kevés olajon megpirítjuk. A tésztát leszűrjük és kiolajozott hőálló e...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA narancsot alaposan megmossuk, héját (csak a narancssárga részt!) vékonyan levágjuk, csíkokra metéljük. A narancs levét kicsavarjuk. A csirkehúst a bőrrel együtt megmossuk, a chil...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű