-1- 1 1/2 kg burgonya
-1 szál parasztkolbász ( ne túl száraz )
-30 dkg szalonna
-30 -40 dkg füstölt oldalas
-só,bors, néhány bacon szelet ( nem fontos ...csak ha van )
- piros füszerpaprika
a burgonyát megpucoljuk 1/2 cm. vastag karikára vágjuk
-az oldalast előre megfőzzük ,lecsöpögtetjük ,szeleteljük
-a burgonyát ősszekeverjük kevés sóval,borsal,füszerpaprikával kevés olajjal
-a kolbászt karikára vagy darabokra vágjuk ( ki hogy szereti )
-a szalonnát felcsikozzuk ,bevagdossuk hogy csillag alakúra süljön
-kicsit kiolajozott tepsibe boritjuk a burgonyát ,ráhelyezzük a kolbászt,oldalast,bacont,és a szalonnát
a sütőt 150 fokra előmelegitjük
-1 óra alatt készre sütjük
A lencset jol megmostam es lecsepegtettem A hagymat,sargarepat kockakra vagtam A fokhagymat átpréseltem Egy keves olajon megparoltam a hagymat es a sargarepat,hozza adtam a lenc...
Elkészítési idő: 1 ora Nehézség: KözepesA cukkiniket megmossuk, karikára vágjuk. A darált húst kevés olajon fehéredésig pirítjuk, hozzáadjuk a fűszereket, majd fedő alatt készre pároljuk -. Tűzálló edényt megkenünk ola...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zöldbabot sós vízben megfőzzük, és leöntjük a vajban pirított morzsával.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű