--20-30 db bodzavirág
- 2 db citrom
- 2 liter víz
- 2 kg cukor
- 10 g citromsav
A bodzavirágot átvizsgáljuk, a zöld részektől megtisztítjuk, és egy nagy tálba tesszük. mosás nélkül
A citromot felszeleteljük, összekeverjük a bodzavirágokkal, majd a vízzel felöntjük.
Minimum 2 napig hűvös helyen állni hagyjuk közben néhányszor átkevergetjük
-2 nap múlva leszürjük a léhez adjuk a cukrot meg a citromsót,és felforraljuk.Még forrón ..
Tiszta üvegekbe töltjük ,szárazdunsztban hagyjuk kihülni
-vizzel higitva fogyasztjuk
1. Az összes hozzávalót rakd egy nagyobb tálba és turmixold össze. Lehet, kicsit túl sűrűnek érzed a tésztát, de ne aggódj, ilyennek kell lennie. 2. Addig turmixold, amíg teljes...
Elkészítési idő:Fogd meg a vasárnapról megmaradt csirkemájat és tepertőt. Dobd bele az aprítóba, lassanként adj hozzá egy keveset a tepertőből kisült zsírból. A végén pedig fűszerezd kedvedre - én...
Elkészítési idő:A tojássárgákat kikeverjük a többi hozzávalóval, fűszerezzük, joghurttal vagy tejföllel lazítjuk az állagát. A masszát a főtt tojásfehérjékbe töltjük.
Elkészítési idő: 45 perc