csirkemáj
tepertőből kisült zsír
fűszer ízlés szerint
Fogd meg a vasárnapról megmaradt csirkemájat és tepertőt. Dobd bele az aprítóba, lassanként adj hozzá egy keveset a tepertőből kisült zsírból. A végén pedig fűszerezd kedvedre - én csak Himalája sót, őrölt borsot és majoránnát tettem. Lehet legközelebb egy kis fokhagyma is kerül majd bele
Das Hackfleisch in eine große Schüssel geben. Brötchen in Wasser einweichen. 1 – 2 Eier zum Hackfleisch geben. Gewürze nach Geschmack sowie Hackfleischgewürz zugeben. Den Senf unte...
Elkészítési idő:A virslik oldalán hosszú zsebet vágunk úgy, hogy nem vágjuk át teljesen és a végeknél maradjon körül-belül 1 cm. A sajtokat a mélyedéseknél picit rövidebb és kb. 3 mm vastag csíko...
Elkészítési idő:Szitáld a lisztet egy nagyobb tálba, add hozzá a szódabikarbónát, a sót, és tedd félre egy kicsit. Egy másik edényben keverd össze alaposan az előzőleg mikróban megolvasztott vajat...
Elkészítési idő:Minden hozzávalót összeturmixolunk, majd egy lábasban az egészet felmelegítjük, de csak annyira, hogy a zselatin feloldódjon. Formába öntjük (én muffinformába tettem), majd lehűtjü...
Elkészítési idő: 10 perc