-3 bögre liszt ( bögre 2 1/2 dl )
-3 bögre forralt viz
-3 kanál cukor ( normál méretű kanál )
-pici só
-1 kiskanál sütőpor (csapott teáskanál )
-50 ml ( 1/2 dl) olaj
--forraljuk fel a vizet majd hagyjuk kihülni
-egy mélyebb tálban keverjük össze a lisztet+sót+sütőport+cukrot...majd lassanként öntsük hozzá a kihült vizet
-használjunk mixert ,hogy krémesebb legyen
-amikor jól összekevertük a hozzávalókat öntsük hozzá az 50 ml olajat
-keverjük össze ....20-25 percre pihentetjük
-utánna süssük ki egyenként szokásos módon
-bármivel lehet tölteni
A cseresznyét mossuk meg és magozzuk ki. A tojásokat keverjük habosra a cukorral, majd adjuk hozzá a lisztet, sót, sütőport és vaníliás cukrot. Kezdjük el összekeverni a masszát...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés A hozzávalókat jól összekeverjük, sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, a tetejére gyümölcsöt szórunk, és mehet is a sütőbe. 180 fokon, kb. 25-30 perc alatt készre süt...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű1. A vajat habosra keverjük a cukorral, majd kikeverjük a tojással is, hozzáadjuk a lisztet, sütőport, szódabikarbónát, sót, tejet, tejfölt, és simára keverjük. 2. A masszát hab...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sütőt melegítsük elő 170 fokra, alul-felül sütés programra. A joghurtot keverjük el egy habverő segítségével a cukorral, majd keverjük hozzá a hat tojást is. Végül szitáljuk be...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű