1/2 adag zsir dupla mennyiségű csirkemáj
-Csirkemáj
- 2 nagy vöröshagyma
- sertés zsir vagy kacsazsir
-2-3 cikk fokhagyma
-só,bors,majoranna
-A vöröshagymákat kockára vágjuk, a zsírban megpirítjuk
. -Mielőtt teljesen megpirul, hozzáadjuk a megtisztított csirkemájat, sót, borsot, majorannát, fokhagymát.
-Amikor a máj elkészült, megvárjuk, amíg langyosra hűl, ekkor összeturmixoljuk.
- A kapott májkrém teljesen kihűlt állapotban jól kenhető.
-Lilahagymával, paprikával, paradicsommal friss kenyérre kenve kínáljuk. (A zsír mennyisége növelhető, így a végeredmény még krémesebb, nem annyira száraz […]
Sütivágóval vágjunk egy kort a kenyér közepébe, és egy kis vajon piritsuk a kenyeret majd mehet bele a tojás és süssük addig, amíg a tojás megfelelő nem lesz!
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojások sárgáját kikeverjük a tejföllel és a sóval. A tojások kemény habbá vert fehérjét beleforgatjuk. Egy serpenyőt kikenünk zsírral, rátesszük a főzőlapra és amíg még hideg,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA káposztát cikkekre vágva 10 percig főzzük,majd leszűrjük,felaprítjuk.Ha kihűlt hozzátesszük a tojást,fűszereket és a kuszkuszt.Jó egy órányit állni hagyjuk,hogy a kuszkusz beszív...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: Könnyű“Sűrűségre olyan mint a tehéntej, zsíros illatos, isteni! A héjból kiszedett húst felaprítottam késsel, hogy a botmixer elbírjon vele. Míg ezzel bíbelődtem, 7 dl vizet felforrósí...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű