Családireceptkönyv.hu

Lepcsánka


Írta:

Elk. idő: 10-perc
Adag: 3-4-/főre
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


6-db közepes krumpli 1-gerezd fokhagyma, 1-tojás, bors. pici só, 1-evő kanál liszt kevés olaj, két szál petrezselyem zöld!

Elkészítés:


A krumplit lereszelem fokhagyma reszelőn, közben a fokhagymát is, majd hozzá adom az alapanyagokat, a petrezselymet apróra vágom és jól összekeverem, serpenyőben ki sütöm úgy, hogy kevés olajat rakok alá, és evőkanálnyit teszek a tésztából a serpenyőbe, és mindkét oldalán megsütöm! 25-perc alatt készre sütöm!

Trükkök, tippek, praktikák:


Azzal szoktam gyorsítani a készítését, hogy a serpenyőt elő készítem olajjal, és közben fel rakom sülni az olajat, de keveset, közben gyorsan összekeverem a masszát és már sütöm is

Lepcsánka

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Gyors sajtkrokett recept
Gyors sajtkrokett recept

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Mogyoróvaj házi (paleo)
Mogyoróvaj házi (paleo)

Robotgépben addig daráljuk, amíg krémszerű állagot nem kapunk.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Renáta
Kocsonya
Kocsonya

A megtisztított húst felteszem egy 5 literes fazékban főni, amikor felforr lehabozom. Beleteszem a zöldségeket és a fűszereket. Legalább 6 órán keresztül lassú tűzöm, fedő alatt fő...

Elkészítési idő: 6-8 óra
Nehézség: Közepes
share
Írta: Ildikó
CIABATTA
CIABATTA

Sütéshez: • olaj • víz Elkészítés: A kovászt jóval a sütés előtt készítsük el, ha egy nappal előtte az se gond. Tegyük az élesztőt langyos vízbe, majd hagyjuk egy 10 percig á...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk