Családireceptkönyv.hu

Rántott virsli


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


virsli, liszt, tojás, zsemlemorzsa, olaj, só

Elkészítés:


A virsliknek lehúzzuk a héját, megsózzuk és lisztben, tojásban, morzsában megforgatjuk, majd forró olajban rózsaszínűre sütjük.

Feltétnek vagy salátakörettel önállóan tálaljuk.

Rántott virsli

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Aszalt paradicsomos, mascarponés szendvicskrém recep
Aszalt paradicsomos, mascarponés szendvicskrém recep

Az aszalt paradicsomot és a bazsalikomleveleket apróra vágjuk. Összekeverjük a paradicsomot, bazsalikomleveleket, sót, borsot és egy keveset az aszalt paradicsom olajából is hozzá...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Gyümölcslé Vali módra
Gyümölcslé Vali módra

a gyümölcsöket megtisztítva, magtalanítva hámozva... félig megrakunk egy nagyobb méretű fazekat... felöntjük vízzel..... felforraljuk, sőt szétfőzzük a gyümölcsöket....botmixerrel...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Jucus
Cukkini sósan télre /üvegbe/
Cukkini sósan télre /üvegbe/

5 kg gyalult tököt vagy cukkinit 1 kg sóval besózunk reggel és estig állni hagyjuk. Majd kicsavarjuk és teszünk rá 1 ek. tartósítót, 20 dkg cukrot és 5 ek. 20 %-os ecetet. /Én 10...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Monamari
Párizsi
Párizsi

A pépesre darált húst mindenképp hidegen használd! Keverd hozzá a többi alapanyagot.  Pihentesd hűtőben 1 órát.  Vágj egy nagyobb darab folpack-ot, és halmozd a közepére a masszá...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk