virsli, liszt, tojás, zsemlemorzsa, olaj, só
A virsliknek lehúzzuk a héját, megsózzuk és lisztben, tojásban, morzsában megforgatjuk, majd forró olajban rózsaszínűre sütjük.
Feltétnek vagy salátakörettel önállóan tálaljuk.
A hússzeleteket besózzuk, borsozzuk, paprikázzuk, kiverjük, úgy tűzzük fel a nyársra. A sorrend: disznó- vagy marhahús, 1 karika vöröshagyma, 1 szelet füstölt szalonna. Az egészet...
Elkészítési idő: 60 percElkészítése: Reszelj le a mosószappanból annyit, hogy kb 4-5 evőkanálnyi legyen. Rakd egy fazékba, töltsd fel annyi vízzel, amennyi ellepi és kezdd el melegíteni. Addig melegíts...
Elkészítési idő:A lisztet a sóval elkeverem, majd a langyos vízbe belerakom a cukrot és az élesztőt és elkeverem és hozzáöntöm a liszthez. Jól kidolgozom, majd az olajat és kefírt is apránként hoz...
Elkészítési idő: