---20 -30 dkg babapiskóta
---1 csomag Aranka krémpor ( főzés nélküli ) vagy 1 csomag vaniliás vagy bármilyen hidegen készitett ( főzésnélküli ) puding
-- kevés tej amiben a piskótákat megforgatjuk
--1 doboz 200 ml .hulala tejszin
--egy kevés főző csoki a diszitéshez
---a piskótákat megforgatjuk egy kevés tejben egy tálkában és
-szépen sorba rakjuk egy magas falú edényben
---a pudingot vagy krém port mixerrel addig keverjük amig jó kemény nem lesz
---egy részt rásimitjuk a piskótára
---aztán következik a következő sor piskóta
--s megint a krém
---utoljára megint piskóta
---a tejszint is jó keményre fel verjük és a piskótára simitjuk
-tetejét lehet dísziteni felolvaszrtott csokit csúrgatunk a tetejére ( el is maradhat )
Elkészítés: A tészta alapanyagait összegyúrom, majd kikent, lisztezett tepsibe fektetem, és 185 fokon félig megsütöm. A töltelék alapanyagait szintén összevegyítem, majd a félig...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűÖsszegyúrom na hozzávalókat és a sütemény forma pisztollyal tepsibe nyomom a kekszeket. 150-160 fokon süttem
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztához a darált zabpelyhet, a porcukrot, a reszelt almát, a mákot jól összedolgozzuk. Jól formázható masszát kell kapnunk, amit pihentetünk 15 percig, majd diónyi golyókat kés...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű