---20 -30 dkg babapiskóta
---1 csomag Aranka krémpor ( főzés nélküli ) vagy 1 csomag vaniliás vagy bármilyen hidegen készitett ( főzésnélküli ) puding
-- kevés tej amiben a piskótákat megforgatjuk
--1 doboz 200 ml .hulala tejszin
--egy kevés főző csoki a diszitéshez
---a piskótákat megforgatjuk egy kevés tejben egy tálkában és
-szépen sorba rakjuk egy magas falú edényben
---a pudingot vagy krém port mixerrel addig keverjük amig jó kemény nem lesz
---egy részt rásimitjuk a piskótára
---aztán következik a következő sor piskóta
--s megint a krém
---utoljára megint piskóta
---a tejszint is jó keményre fel verjük és a piskótára simitjuk
-tetejét lehet dísziteni felolvaszrtott csokit csúrgatunk a tetejére ( el is maradhat )
Az élesztőt fél deci tejfölben kissé megáztatjuk és összegyúrjuk a deszkán az összes hozzávalókat nem tú lágyra. Vékonyra nyújtjuk ki, derelyemetélővel megformázzuk. Meleg zsír...
Elkészítési idő:Darát tojásokkal és annyi tejjel ami egy ujjnyira belepi össze kell keverni és fél- egy órát állni hagyni. Utána meleg olajon át kell sütni szép aranybarnára.
Elkészítési idő: 30perc180 fok, 15-20 perc
Elkészítési idő: