--80 dkg csirkemellfilé
--4 evőkanál ketchup
--.3 ek mustár
- 25 dkg sajt.
-- 4 gerezd fokhagyma
.-- só ízlés szerint
.-- 5 ek napraforgóolaj
-- 1 kávéskanál oregánó
--A ketchupot és a mustárt összekeverjük az oregánóval, zúzott fokhagymával, sóval és olajjal.
-. A csirkemell filéket felszeleteljük, beletesszük a fűszeres pácba, majd összeforgatjuk. 25-30 percig hagyjuk pácolódni.
. Közepes méretű tepsit olajjal kikenünk.
- A pácolt húst belefektetjük, majd megszórjuk reszelt sajttal.( Én fele húsra szórtam felére nem mert nem mindenki szereti a sajtos ételeket )
4. Alufóliával lefedjük, majd előmelegített sütőben 40 percig sütjük. A fólia eltávolítása után még 15 percre visszarakjuk a sütőbe.
Amikor kész a tepsit kivesszük a sütőből és a fokhagymás húst tetszés szerinti körettel azonnal tálaljuk
A krumplit a kivajazott tepsi/jénai aljára tesszük. A lisztet összekeverjük a fűszerekkel. A felszeletelt húst megforgatjuk a paprikás lisztben, és szép sorban a krumplira tesszük...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA pác hozzávalóit, az olajat, a szója- és a csiliszószt, az apróra vágot mogyoróhagymát, a sót, borsot, fokhagymát és a paprikakrémet összekeverjük, dupla nylonzacskóba öntjük, bel...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA mustárból, a gyömbérből, a mézből és az olajból elkészítjük a pácot, majd alaposan bedörzsöljük vele a húst, és 1-2 órára félretesszük. Ezután a combokat kiolajozott, tűzálló tál...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A csirkemellet vékonyra felszeleteljük, és beleforgatjuk a következő keverékbe: lisztbe szórunk piros paprikát, majoránnát, sót, borsot. 2. Vékonyan kiolajozott tűzálló tálb...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz