--80 dkg csirkemellfilé
--4 evőkanál ketchup
--.3 ek mustár
- 25 dkg sajt.
-- 4 gerezd fokhagyma
.-- só ízlés szerint
.-- 5 ek napraforgóolaj
-- 1 kávéskanál oregánó
--A ketchupot és a mustárt összekeverjük az oregánóval, zúzott fokhagymával, sóval és olajjal.
-. A csirkemell filéket felszeleteljük, beletesszük a fűszeres pácba, majd összeforgatjuk. 25-30 percig hagyjuk pácolódni.
. Közepes méretű tepsit olajjal kikenünk.
- A pácolt húst belefektetjük, majd megszórjuk reszelt sajttal.( Én fele húsra szórtam felére nem mert nem mindenki szereti a sajtos ételeket )
4. Alufóliával lefedjük, majd előmelegített sütőben 40 percig sütjük. A fólia eltávolítása után még 15 percre visszarakjuk a sütőbe.
Amikor kész a tepsit kivesszük a sütőből és a fokhagymás húst tetszés szerinti körettel azonnal tálaljuk
A csirkemelleket vékonyan felszeleteljük. Óvatosan dolgozzunk, hogy majd meg tudjuk tölteni. Lesózzuk és állni hagyjuk amíg elkészítjük a tölteléket. A hagymát és a gombát felszele...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1.A hozzávalókat összekeverjük, és a hússzeleteket beleforgatjuk. 2. Legalább 1 napot a hűtőben kell pihentetni, majd forró olajban kisütni.
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA bazsalikomot apróra vágjuk, és összekeverjük a többi hozzávalóval. A felszeletelt csirkét ezzel a páccal bekenegetjük, és kis időre hűtőbe tesszük. Tálalás előtt a barackot kev...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Könnyű