--80 dkg csirkemellfilé
--4 evőkanál ketchup
--.3 ek mustár
- 25 dkg sajt.
-- 4 gerezd fokhagyma
.-- só ízlés szerint
.-- 5 ek napraforgóolaj
-- 1 kávéskanál oregánó
--A ketchupot és a mustárt összekeverjük az oregánóval, zúzott fokhagymával, sóval és olajjal.
-. A csirkemell filéket felszeleteljük, beletesszük a fűszeres pácba, majd összeforgatjuk. 25-30 percig hagyjuk pácolódni.
. Közepes méretű tepsit olajjal kikenünk.
- A pácolt húst belefektetjük, majd megszórjuk reszelt sajttal.( Én fele húsra szórtam felére nem mert nem mindenki szereti a sajtos ételeket )
4. Alufóliával lefedjük, majd előmelegített sütőben 40 percig sütjük. A fólia eltávolítása után még 15 percre visszarakjuk a sütőbe.
Amikor kész a tepsit kivesszük a sütőből és a fokhagymás húst tetszés szerinti körettel azonnal tálaljuk
A sütőt melegítsd elő 200 fokra. -A lisztet, paprikát, a sót és a borsot keverd össze. A húsokat forgasd bele a fűszeres keverékbe és tedd kiolajozott tepsibe. Keverd össze a m...
Elkészítési idő: 30 Nehézség: KözepesA zöldbabos csirkeraguhoz a felhevített olajon megpirítjuk a megtisztított és feldarabolt hagymát és az apróra vágott fokhagymát. Hozzáadjuk a felkockázott csirkemellet, és fehére...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAlapos tisztítás után a húst jól besózzuk, a bőrét is. Egy tepsibe helyezzük, a bőrükkel lefelé. A sütőt előmelegítjük 220°C -ra, és betesszük a húst. Kb. 35-45 perc alatt nagyjáb...
Elkészítési idő: 140 perc Nehézség: KönnyűA húst felszeleteljük és átkenjük a sóval és borssal. A zúzott fokhagymát belekeverjük a paradicsomszószba és adunk hozzá 5-6 evőkanál olajat is, fűszerezzük és átkenjük vele a hús...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű