-200 g babapiskóta
-250 g mascarpone
-250 g gesztenyemassza
-5 ek porcukor
-200 ml habtejszín
-200 ml feketekávé
-1.5 ek rum
-1 teáskanál cukrozatlan kakaópor (a kávéhoz)
-300 g meggybefőtt
-1.5 ek cukrozatlan kakaópor (a tetejére
--A krémhez a mascarponét egy tálba tesszük, simára keverjük, majd hozzámorzsoljuk a gesztenyemasszát, beletesszük a porcukrot, és az egészet kikeverjük.
--A tejszínből habot verünk, majd hozzáforgatjuk a gesztenyés krémhez.
--A kávét elkeverjük a rummal és a kakaó-porral.
-A babapiskótákat megmártjuk a kávéban, majd egy sorral kibéleljük egy kisebb forma alját
-. Erre jön a gesztenyés krém fele, majd megszórjuk lecsepegtetett meggybefőttel.
-Befedjük a maradék babapiskótával, végül pedig a maradék krémmel.( Én három sorosra készítettem mert volt elég piskóta és krém is )
Egy éjszakára hűtőbe tesszük, másnap tálalásnál pedig megszórjuk a tetejét kakaó-porral.
--A krémhez a mascarponét egy tálba tesszük, simára keverjük, majd hozzámorzsoljuk a gesztenyemasszát, beletesszük a porcukrot, és az egészet kikeverjük. --A tejszínből habot verü...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűFelfőzöm a tejben a cukrot, lisztet, vaníliát Még melegen hozzáadom a margarint vagy vajat és a kókuszreszeléket Elfelezem At egyik felébe egy evőkanál kakaóport keverek Hagyom...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA pudingot a cukorral és 6 dl tejjel sűrűre főzöm. Folyamatos kevergetés mellett kézmelegre hűtöm, majd robotgéppel apránként a vajhoz keverem. A kekszeket tejbe forgatom, és egy k...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: Könnyű