1 csomag leveles tészta
-200 ml Hulala tejszinhab
1 csomag gesztenyepüre
-porcukor + vanilia a szóráshoz
-kiolvasztjuk a leveles tésztát
-enyhéh lisztezett deszkán kinyújtjuk 3-5 mm vastagra
-2 cm vastagságú csikokra vágjuk
-majd feltekerjük a habroló formára úgy hogy a tészta szélei kissé fedjék egymást
-tepsibe pakoljuk - -egész tojást felverünk és ezzel kenjük be a habrolókat
szép világos színüre sütjük
Kém
-a Hulala tefszint felverjük kemény habbá
-amikor elkészült bele reszelünk 1 csomag gesztenye pürét
-óvatosan összekeverjük -a kemény tejszinhabbal
-a kihült rolókat habzsák segitségével megtöltjük
-( ha nincs habzsák akkor egy műanyag zacskó sarkát levágjuk megtöltjük a habbal és könnyen meg lehet tölteni a rolókat
-tetejét vaniliás porcukorral megszorjuk
A hozzávalókat alaposan összedolgozom, hogy jól formázható masszát kapjak. Kisebb hengereket formálok a masszából, kókuszreszelékbe forgatom és tálcára sorakoztatom. Olvasztott...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA robotgép üstjébe teszünk 15 dkg sima és 15 dkg réteslisztet, 10 dkg porcukrot , 12 dkg margarint és 2 tojássárgát. Elindítjuk a gépet. A megadott mennyiséghez 32 db kosárkára v...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA darált kekszet a kakaóporral összekeverjük. Ezután egy edényben a margarint, a cukorral és a tejjel összemelegítjük annyira, hogy a vaj és a cukor elolvadjon. Ezt ráöntjük a kaka...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tejet feltesszük forralni a vaníliás cukorral. Közben a 6 tojást kettéválasztjuk, a fehérjéből kemény habot verünk 2 evőkanál cukorral. Amikor a tej lassan forr, kanállal habgalu...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű