1 csomag leveles tészta
-200 ml Hulala tejszinhab
1 csomag gesztenyepüre
-porcukor + vanilia a szóráshoz
-kiolvasztjuk a leveles tésztát
-enyhéh lisztezett deszkán kinyújtjuk 3-5 mm vastagra
-2 cm vastagságú csikokra vágjuk
-majd feltekerjük a habroló formára úgy hogy a tészta szélei kissé fedjék egymást
-tepsibe pakoljuk - -egész tojást felverünk és ezzel kenjük be a habrolókat
szép világos színüre sütjük
Kém
-a Hulala tefszint felverjük kemény habbá
-amikor elkészült bele reszelünk 1 csomag gesztenye pürét
-óvatosan összekeverjük -a kemény tejszinhabbal
-a kihült rolókat habzsák segitségével megtöltjük
-( ha nincs habzsák akkor egy műanyag zacskó sarkát levágjuk megtöltjük a habbal és könnyen meg lehet tölteni a rolókat
-tetejét vaniliás porcukorral megszorjuk
A tepsit kibéleljük sütőpapírral, és az egész diót egyenletese rászórjuk. Sütőbe tesszük, és 170 fokon pár perc alatt megpörköljük, majd kihűtjük. A tojásfehérjét kemény habbá verj...
Elkészítési idő: 40 Nehézség: KözepesA szobahőmérsékletűre melegedett tojásokat verd fel alaposan. A mákot és a kókuszreszeléket keverd össze az eritrittel, és add a tojásokhoz. Add hozzá a gyümölcsöket és a kókus...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojások fehérjét egy evőkanál porcukorral habosra kavarjuk. A többi cukorral a tojások sárgáját a margarinnal kikeverjük. Ezután összekeverjük a felvert tojásfehérjével, a puding...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vajat egy lábasban megolvasztjuk, majd hozzáadjuk a rizst, átforgatjuk vele. Felöntjük a forró vízzel és ahogy magába szívta a vizet, úgy adagoljuk hozzá a kókusztejet. Közben e...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű