1 nagy pohár natur joghurt ( ezzel mérjük a hozzávalókat )
-1 pohár kristálycukor
-1 tasak vaniliás cukor
-2 egész tojás
-1 sütőpor
-2 pohár liszt
-1/2 pohár reszelt alma,vagy reszelt répa vagy reszelt sütőtök
( nem kicsavarva) + bele
1/2 pohár étolaj
tetejére lehet kimagvalt meggy lecsöpögtetve ,vagy dió darabosra vagdalva ,vagy csoki darabká
az egész tojásokat elkeverjük a cukorral lassan bele öntjük
-a joghurtot+ olajat
-jól elkeverni -bele a reszelt alma + a liszt amibe belekevertük a sütőport
-+ vanilia
-sütőparirral kibélelt tepsibe simitjuk
-én egy kevés kimagval meggyet szortam a tetejére
-előmelegitett sütőben 180 fokon 20-30 perc altt megsütjük
Tölteléknek alma baracklekvárral keverve Sütés után megszórni porcukorral, visszatenni a sütőbe, rákaramellizálódik a cukor.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zselatinport feloldjuk a vízben (alacsony lángon). Hozzáadjuk a glükózt és a glicerint és jól elkeverjük. Levesszük a tűzről és kicsinyenként hozzáadjuk a porcukrot. Folyamatosan...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy száraz serpenyőben pirítsuk meg a diót és a napraforgómagot kb. 8 perc alatt. Tegyük robotgépbe, adjuk hozzá a vörösáfonyát és dolgoztassuk a gépet, amíg mindent felaprít. Önt...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű180 °C-on 25 percig sütjük.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű