menu

Családireceptkönyv.hu

Karfiolleves csirkeaprólékkal


Írta:

Elk. idő: 30
Adag: 6 fő
Nehézség: Közepes
print

Hozzávalók:


-50 dkg karfiol
- 2 sárgarépa
-1 petrezselyemgyökér
-1 szelet zeller
-1 csirkehát ( vagy akármilyen része a csirkének ,szárnya, lába, nyaka combja )
- olaj
-só, bors
-petrezselyemzöld

Elkészítés:


A karfiolt rózsáira szedjük, megmossuk.
-A zöldségeket megtisztítjuk, kockára vagy karikára vágjuk, majd olajon megdinszteljük.
Rátesszük a megmosott csirkehátat, felöntjük vízzel, megsózzuk, borsozzuk, felfőzzük majd hozzáadjuk a karfiolt is, és puhára főzzük lehet rántást készíteni és behabarni vagy tejföllel kínálni
-.- tálaláskor , tetejére apróra vágott petrezselyemzöldet szórunk.
l

Karfiolleves csirkeaprólékkal

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Meleg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Gulyásleves
Gulyásleves

1. A hagymát apróra vágjuk, és a zsiradékban üvegesre pároljuk. 2. A tűzről levesszük, megszórjuk pirospaprikával. 3. A kis kockákra vágott marhahúst hozzáadjuk, átkeverjük...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Brokkoli krémleves
Brokkoli krémleves

A brokkolit vegetás vízben puhára főzzük,csak annyi vízben ,hogy ellepje. A puhára főtt brokkolihoz öntjük a tejszínt és összeturmixoljuk vele.A szükséges levesmennyiségig pótolju...

Elkészítési idő: Fél óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Évi kedvenc őszi sült sütőtök leves
Avatar Hargitai Judit Kedvelnék Avatar Szoleczki Zoltán Kedvelnék Avatar ZSUZSANNA Kedvelnék Avatar Ivett Kedvelnék
Évi kedvenc őszi sült sütőtök leves

A sütőt 220 fokra előmelegítjük. A sütőtököt meghámozzuk, félbevágjuk, a magjait kikaparjuk és közepes kockákra vágva egy tepsire szórjuk. A zellert is meghámozzuk, de apróbb kocká...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar MAROSHEGYI GOMBÓCLEVES
MAROSHEGYI GOMBÓCLEVES

A krumplit héjában megfőzzük, meghámozzuk, majd összetörjük és hagyjuk hűlni. Közben a zsiradékon megpirítjuk a hagymát, hozzáadva a kockára vágott húst, a mustárt, a borsot, to...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk