-50 dkg karfiol
- 2 sárgarépa
-1 petrezselyemgyökér
-1 szelet zeller
-1 csirkehát ( vagy akármilyen része a csirkének ,szárnya, lába, nyaka combja )
- olaj
-só, bors
-petrezselyemzöld
A karfiolt rózsáira szedjük, megmossuk.
-A zöldségeket megtisztítjuk, kockára vagy karikára vágjuk, majd olajon megdinszteljük.
Rátesszük a megmosott csirkehátat, felöntjük vízzel, megsózzuk, borsozzuk, felfőzzük majd hozzáadjuk a karfiolt is, és puhára főzzük lehet rántást készíteni és behabarni vagy tejföllel kínálni
-.- tálaláskor , tetejére apróra vágott petrezselyemzöldet szórunk.
l
A csirkemellfilét tisztítsuk meg, kockázzuk össze. A vöröshagymát és a fokhagymát hámozzuk meg, előbbit vágjuk finomra, utóbbit törjük meg. A répát, fehérrépát, karalábét, zellert,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát, sárgarépát, szalonnát, kolbászt felszelem. A zsírra rádobom a szalonnát, amikor már töpörtyűs, jöhet a hagyma.majd a répa. Alapos átpirítás után következik a lencse.(Ter...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűA vöröshagymát és fokhagymát apróra vágom. A répát és uborkát 4*4 mm-esre aprítom vagy a reszelő nagy lyukán lereszelem. A csirkemellet kis kockákra vágom. Egy edényben vagy wok...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű