1 1/2 csomag kakaós keksz // 15 dkg
-1 1/2 csomag vaniliás keksz // 15 dkg
-1 Dr Oetker házi krémes krémpor // fözés nélküli vagy Aranka
--8 dl tej + 2 dl mártogatni a kekszet
elkészitünk egy magasfalu tálat
-tejben megforgatjuk az első sor kakaós kekszet /// a tál alját kirakjuk vele
-a krémport a leirás szerint kemény krémmé verjük
befedjük a kekszeket ,szépen elsimitjuk
-új sor keksz következik most már a vaniliás kekszet rakjuk
erre jön ismét a krém
- újbúl jön egy kakaós kekszsor ismét befedjük krémmel és igy tovább amig elfogy a krém és a keksz
nekem két vaniliás és két kakaós sor lett ...
tetejére mindenki fantáziája szerint cselekedjen ...lehet csoki máz ,de maradhat csak a kakaós kekszel befedve
hütőben pihentetjük 1-2 órát
A réteslisztben elmorzsoljuk a vajat, a porcukorral és a pici sóval. A tejföllel, tojással és a rummal könnyen nyújtható tésztát gyúrunk. Vékonyra nyújtjuk, majd derelyevágóval réz...
Elkészítési idő: 1 óraA tészta hozzávalóit egy tálban, kézzel összedolgoztam. A töltelékhez a gesztenyemasszát burgonyanyomón áttörtem, majd a többi hozzávalóval összegyúrtam. Egy tiszta konyharuhát...
Elkészítési idő:A cukrot a vajjal, a tejjel és a tojással alaposan kikavarjuk. A lisztet a sütőporral összekeverjük, a vajas keverékhez szitáljuk, majd vaníliával ízesítjük. A tésztát alaposan öss...
Elkészítési idő: