Családireceptkönyv.hu

Keserű gomba juhtúróval


Írta:

Elk. idő: 20
Adag: 6
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


keserűgomba
juhtúró
kevés zsiradék a sütéshez

Elkészítés:


Tehát a gombafejeket megtakarítjuk, szárukat kiemeljük, ha elég tiszták, akkor inkább ne is mossuk, könnyebben sül majd.
- Miután egyik oldaluk megsült, megfordítjuk, s helyben juhtúrót teszünk rá/bele .
A túró megolvad, a tetején amitől nagyon izletes lesz
--. Melegen az igazi.

Keserű gomba juhtúróval

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Rántott káposzta, fokhagymás mártogatóssal
Rántott káposzta, fokhagymás mártogatóssal

Szeleteljük fel a káposztát. Úgy vágjuk össze, hogy a torzsa összetartsa a leveleket, mert különben szétesik A biztonság kedvéért, mindegyiket egy hústűvel össze lehet tűzni. V...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Csülkös töltött batyú
Csülkös töltött batyú

A csülköt és a kemény tojásokat kis kockákra vágjuk, az újhagymát felkarikázzuk. Mindezeket egy keverőtálba tesszük, s lazán, de alaposan összekeverjük a reszelt sajttal. Kinyújtju...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Ildikó
Pita
Pita

A lisztet egy nagy edénybe szitáljuk,az olajat,sót hozzákeverjük.Fél csésze langyos vízbe rakjuk a cukrot elkeverjük,majd belemorzsoljuk az élesztőt,és felfuttatjuk.Ezután a liszth...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk