menu

Családireceptkönyv.hu

Labancpecsenye


Írta:

Elk. idő: 2 ora
Adag: 6
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


--10-12 karaj szelet
--20 dkg (trappista) sajt
--10 -12 sonka
-ízlés szerint só
-4-5 evőkanál mustár
ízlés szerint bors
-5 evőkanál (teljes kiőrlésű) búzaliszt
2 -3 teáskanál fűszerpaprika
3-4 evőkanál napraforgó olaj

Elkészítés:


--A hússzeleteket kissé kiklopfoljuk, sózzuk és megszórjuk borssal, majd mindkét oldalán bekenjük mustárral.
-Hűtőbe tesszük egy órára.
Közben feldaraboljuk a sajtot.
Egy kisebb tálban összekeverjük a lisztet a fűszerpaprikával. Készítsünk elő egy szilikonpapírral bélelt tepsit is.
A hússzeletekre fektetünk egy szelet sonkát és sajtot, majd félbehajtjuk és megtűzzük.
--Megforgatjuk a paprikás lisztben és egymás mellé fektetjük a tepsiben.
--Tetejüket meglocsoljuk olajjal, enyhén megszurkáljuk és 25-30 perc alatt pirosra sütjük 190 fokra előmelegített sütőben.
Rizs vagy steak burgonya kíséretében kínáljuk.

Labancpecsenye

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Göngyölt hús
Göngyölt hús

1. Rövidkarajt ki kell csontozni, szeletekre vágni, kiklopfolni. 2. A szeleteket be kell sózni, meg kell kenni mustárral, egy kis borssal, majoránnával fűszerezni, majd egy sze...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Borsós tokány burgonyakrokettel
Borsós tokány burgonyakrokettel

Felrakjuk főni a kroketthez a krumplit. A húst alaposan megmossuk, lecsöpögtetjük, vékony csíkokra vágjuk. Hagymát apróra vágjuk. A szalonna bőrét levágjuk, és kis kockákra vágju...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Bogdányi aprópecsenye
Bogdányi aprópecsenye

A húst csíkokra, a szalonnát apró kockákra vágjuk. A szalonnát kisütjük, majd hozzáadjuk a húst is. Sózzuk, borsozzuk és zúzott fokhagymát adunk hozzá. majd a lecsót, kolbászt és...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Csikós tokány
Csikós tokány

1. A húst és a szalonnát ceruza vastagságú csíkokra vágjuk. 2. A szalonnát lábosba félig ki olvasztjuk, és utána hozzá adjuk a zsírt. 3. Ez után hozzá adjuk a kockára vágot...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk