Családireceptkönyv.hu

Labancpecsenye


Írta:

Elk. idő: 2 ora
Adag: 6
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


--10-12 karaj szelet
--20 dkg (trappista) sajt
--10 -12 sonka
-ízlés szerint só
-4-5 evőkanál mustár
ízlés szerint bors
-5 evőkanál (teljes kiőrlésű) búzaliszt
2 -3 teáskanál fűszerpaprika
3-4 evőkanál napraforgó olaj

Elkészítés:


--A hússzeleteket kissé kiklopfoljuk, sózzuk és megszórjuk borssal, majd mindkét oldalán bekenjük mustárral.
-Hűtőbe tesszük egy órára.
Közben feldaraboljuk a sajtot.
Egy kisebb tálban összekeverjük a lisztet a fűszerpaprikával. Készítsünk elő egy szilikonpapírral bélelt tepsit is.
A hússzeletekre fektetünk egy szelet sonkát és sajtot, majd félbehajtjuk és megtűzzük.
--Megforgatjuk a paprikás lisztben és egymás mellé fektetjük a tepsiben.
--Tetejüket meglocsoljuk olajjal, enyhén megszurkáljuk és 25-30 perc alatt pirosra sütjük 190 fokra előmelegített sütőben.
Rizs vagy steak burgonya kíséretében kínáljuk.

Labancpecsenye

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Hajni
Sertésborda hentes módra
Sertésborda hentes módra

A sertésbordákat az ismert módon előkészítjük. Kiveregetjük, sóval ízesítjük, törött borssal fűszerezzük, lisztbe forgatjuk.   A bordákat egy kevés zsírban elősütjük, majd lábasb...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Karaj - Zöldborsós karaj - OK
Karaj - Zöldborsós karaj - OK

1. A karajszeleteket kiverjük, sózzuk, borsozzuk, pár percig állni hagyjuk, majd egy kevés lisztben megforgatjuk. 2. A zsírt felforrósítjuk, és a hússzeleteket mindkét oldalukon...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Oldalas - Sült oldalas 5 - OK
Oldalas - Sült oldalas 5 - OK

1. A legjobb sült hús agyagedényben készül, puha, ugyanakkor pirosra sült, átjárják az ízek. 2. Érdemes befűszerezni egy nappal előbb, só, bors, valamilyen fűszerkeverék, most...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk