menu

Családireceptkönyv.hu

Labancpecsenye


Írta:

Elk. idő: 2 ora
Adag: 6
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


--10-12 karaj szelet
--20 dkg (trappista) sajt
--10 -12 sonka
-ízlés szerint só
-4-5 evőkanál mustár
ízlés szerint bors
-5 evőkanál (teljes kiőrlésű) búzaliszt
2 -3 teáskanál fűszerpaprika
3-4 evőkanál napraforgó olaj

Elkészítés:


--A hússzeleteket kissé kiklopfoljuk, sózzuk és megszórjuk borssal, majd mindkét oldalán bekenjük mustárral.
-Hűtőbe tesszük egy órára.
Közben feldaraboljuk a sajtot.
Egy kisebb tálban összekeverjük a lisztet a fűszerpaprikával. Készítsünk elő egy szilikonpapírral bélelt tepsit is.
A hússzeletekre fektetünk egy szelet sonkát és sajtot, majd félbehajtjuk és megtűzzük.
--Megforgatjuk a paprikás lisztben és egymás mellé fektetjük a tepsiben.
--Tetejüket meglocsoljuk olajjal, enyhén megszurkáljuk és 25-30 perc alatt pirosra sütjük 190 fokra előmelegített sütőben.
Rizs vagy steak burgonya kíséretében kínáljuk.

Labancpecsenye

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Csülök
Csülök

Tisztítsuk meg a csülköt egy késsel, mossuk meg jól és szárítsuk meg. Csináljunk néhány mélyebb vágást a csülök bőrén és tegyük bele a félbevágott fokhagymagerezdeket. Dörzsöljük b...

Elkészítési idő: 3.5 úra
Nehézség: Közepes
share
Körömpörkölt
Körömpörkölt

1. A tisztára mosott körmöket az ízületüknél több darabra vágjuk. 2. A hagymát világossárgára pirítjuk, belerakjuk a körmöket, pirospaprikával meghintjük, megsózzuk, vízzel bőv...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Vásári csülök
Vásári csülök

A csülköt megtisztítjuk, kicsontozzuk és bőrével együtt nagyobb darabokra vágjuk. (Lehetőleg minden darabba jusson bőr is, hús is.) Egy magas falú tepsit vagy tűzálló tálat ki...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Sacko
Zsebes karaj
Zsebes karaj

A karajt 1-1,5 centinként bevagdossuk úgy, hogy az alja egyben maradjon. Az olajból és a fűszerekből pácot készítünk, mindenütt jól bekenegetjük vele a húst, főleg a zsebecskéket,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk