menu

Családireceptkönyv.hu

Mazsolás ágyaspálinka


Írta:

Elk. idő: 20
Adag: 4-6 fő
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


--A recept egyszerű:
. -1 -2 liter ágyaspálinka -
-- 1 csomag mazsola a lényeg, hogy sötét színű legyen


Elkészítés:


Összekeverjük ,csavaros kupakos üvegbe lezárjuk
-Kb. 3-4 hét alatt sűrűn rázogatjuk , a mazsola megduzzad (ezt ki kell szedni a pálinkából, mert végül ízetlenre ázik)
-A pálinkát fogyasztás előtt célszerű átszűrni, hogy a mazsoláról leázó darabkák ne úszkáljanak benne.
- Ülepítés után szép fényesre fejthető (nálunk még sosem érte meg ezt az állapotot)
-.pálinka íze kellemesen édeskés a benne ázó gyümölcstől.

 Mazsolás ágyaspálinka

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Italok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar KUBU
KUBU

Főzés után turmixolni, hígítani annyi vízzel amilyen sűrűre szeretnénk, újra forralni, üvegbe tölteni és száraz dunsztba rakni!

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Q & Bee
Q & Bee

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Pitypang szörp
Pitypang szörp

A pitypang (gyermekláncfű) virágról a szárát lecsipkedjük, beletesszük egy üveg-, vagy ép zománcú edénybe, ráöntjük a vizet és egy éjszakát hagyjuk állni. Másnap lassú melegítés u...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Mojito cocktail
Mojito cocktail

A citromot kifacsarjuk, a lime-t felkarikázzuk, egyet félreteszünk. Egy longdrink pohárba beletesszük a mentaleveleket, ráöntjük a citromlevet, egy kanállal megnyomkodjuk, beleszó...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk