--A recept egyszerű:
. -1 -2 liter ágyaspálinka -
-- 1 csomag mazsola a lényeg, hogy sötét színű legyen
Összekeverjük ,csavaros kupakos üvegbe lezárjuk
-Kb. 3-4 hét alatt sűrűn rázogatjuk , a mazsola megduzzad (ezt ki kell szedni a pálinkából, mert végül ízetlenre ázik)
-A pálinkát fogyasztás előtt célszerű átszűrni, hogy a mazsoláról leázó darabkák ne úszkáljanak benne.
- Ülepítés után szép fényesre fejthető (nálunk még sosem érte meg ezt az állapotot)
-.pálinka íze kellemesen édeskés a benne ázó gyümölcstől.
Először is, főzz egy nagyon tömény, ihatatlan gyümölcsteát. Jó, ha piros a tea, mert akkor csodás rózsaszín lesz az Actimel. Utána várj egy kicsit, amíg elhűl a tea. Édesítsd, h...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKurkumapaszta: A hozzávalókat egy serpenyőbe tesszük, jól összekeverjük. Majd közepes hőfokon melegítjük, miközben folyamatosan kavargatjuk. Amikor eléri a pasztaszerű állagot, le...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Beleöntöm a tejet és a tejszínt egy kisebb lábosba, hozzádobom az éles késsel hosszában félbevágott vaníliarudat és gyorsan felforralom. 2. Aztán leveszem a tűzről, beleszór...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz