--A recept egyszerű:
. -1 -2 liter ágyaspálinka -
-- 1 csomag mazsola a lényeg, hogy sötét színű legyen
Összekeverjük ,csavaros kupakos üvegbe lezárjuk
-Kb. 3-4 hét alatt sűrűn rázogatjuk , a mazsola megduzzad (ezt ki kell szedni a pálinkából, mert végül ízetlenre ázik)
-A pálinkát fogyasztás előtt célszerű átszűrni, hogy a mazsoláról leázó darabkák ne úszkáljanak benne.
- Ülepítés után szép fényesre fejthető (nálunk még sosem érte meg ezt az állapotot)
-.pálinka íze kellemesen édeskés a benne ázó gyümölcstől.
Az ananászt hámozzuk meg, és vágjuk össze. Öntsük bele a joghurtot egy turmixolásra alkalmas edénybe, majd tegyük hozzá az ananász, az epret és a gyömbért. Botmixerrel keverjük ö...
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: Könnyű1. Öntsük bele a cukrot a meleg, illetve forrásban lévő vízbe úgy, hogy közben kevergetjük (hogy a cukor ne üljön le az edény aljára), egészen addig, amíg teljesen feloldódik. 2....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sárgadinnyét a rummal, cukorral, vízzel, és lime-al turmixgépben jól összedolgozzuk. Tegyük bele a mentát, ügyeljünk arra, hogy ne daráljuk a mentát pépessé, ahogy a képen is lá...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűMinden gyümölcsöt lehetőleg egyenlő nagyságú kockára vágunk. A ribizliket leszárazzuk, megmossuk. Beletesszük egy nagyobb tálba, ráöntjük a sangria gyümölcsbort. Ráfacsarjuk a lim...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Könnyű