--A recept egyszerű:
. -1 -2 liter ágyaspálinka -
-- 1 csomag mazsola a lényeg, hogy sötét színű legyen
Összekeverjük ,csavaros kupakos üvegbe lezárjuk
-Kb. 3-4 hét alatt sűrűn rázogatjuk , a mazsola megduzzad (ezt ki kell szedni a pálinkából, mert végül ízetlenre ázik)
-A pálinkát fogyasztás előtt célszerű átszűrni, hogy a mazsoláról leázó darabkák ne úszkáljanak benne.
- Ülepítés után szép fényesre fejthető (nálunk még sosem érte meg ezt az állapotot)
-.pálinka íze kellemesen édeskés a benne ázó gyümölcstől.
A recept nagyon egyszerű, a vízben a megtisztított birsalma kockákat feltesszük főni, és addig főzzük, míg az almakockák meg nem főnek. Ezután bögrébe töltjük, és ízlés szerint éd...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kelkáposztából vágjuk ki a vastag ereket, majd a többi hozzávalóval turmixoljuk össze.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű• 6 dl, 70 fokra felmelegített vízzel forrázz le 1 ek. szálas zöld teát, és lefedve hagyd állni 3 percig, majd szűrd le. • A többi hozzávalóval együtt turmixold össze a teát, és...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű