----Sütőtök
---méz (bármilyen jó, de akáccal az igazi)
---A tököt alaposan megmossuk, kikanalazzuk a magját és feldaraboljuk.
----A tepsibe alufóliát vagy sütőpapírt teszünk, hogy a tökről lecsurgó méz ne égjen bele a tepsibe.
--Elhelyezzük a sütőlapon a tökdarabkákat, és egyesével lecsurgatjuk őket mézzel. 180ºC-ra (légkeveréses álláson) előmelegített sütőben addig sütjük, míg a tökdarabkák megpuhulnak, illetve a méz szépen karamellizálódik
Én készítettem mézzel és méz nélkül is .
Nagyon finom .
Turmixold össze a hozzávalókat!
Elkészítési idő:A hagymát apró kockára vágom és kevés olajon megpárolom, majd beleteszem a felcsíkozott húst. Fűszerezem és puhulásig fedő alatt párolom. A zellert meghámozom, kockára vágom és...
Elkészítési idő: 50 percA túrót botmixerrel kicsit krémesítettem, fokozatosan hozzáadtam a tejet. Felforraltam és kicsit vártam, míg kicsapódik a fehérje és elválik a savó. Egy nagyobb tálra szűrőkana...
Elkészítési idő: