----Sütőtök
---méz (bármilyen jó, de akáccal az igazi)
---A tököt alaposan megmossuk, kikanalazzuk a magját és feldaraboljuk.
----A tepsibe alufóliát vagy sütőpapírt teszünk, hogy a tökről lecsurgó méz ne égjen bele a tepsibe.
--Elhelyezzük a sütőlapon a tökdarabkákat, és egyesével lecsurgatjuk őket mézzel. 180ºC-ra (légkeveréses álláson) előmelegített sütőben addig sütjük, míg a tökdarabkák megpuhulnak, illetve a méz szépen karamellizálódik
Én készítettem mézzel és méz nélkül is .
Nagyon finom .
A hagymát megtisztítom, apróra vágom, és olajon megdinsztelem. Beleteszem a húst, sózom, borsozom, paprikázom és felengedem vízzel. Ha megfőtt a hús, behabarom, de tej helyett vi...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A sütőt izzítsátok be 200 fokra. 2. A zöldségeket vágjátok nagyobb darabokra és kevés olajon kezdjétek el párolni egy serpenyőben. Kevés só és bors mehet rá. 3. A tojásoka...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lángos tészta hozzávalóit dagasztógéppel összeállítottam, erősen olajos kézzel tetszőleges méretű gombócokat fotmáztam, amiket kb. fél órán át meleg helyen hagytam kelni Egy nag...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűSzületéskor a csecsemőmirigy majdnem akkora, mint a szív és a tüdők. Az idő múlásával pedig sorvadni kezd, egy középkorú ember tímusza a fentebb említett kis zsírcsomóvá redukálódi...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes