--70 dkg csirkemell
--só
--bors
- 2 evőkanál mustár
- 2 db tojás
- -0.5dl tej ( 1/2 deci )
-6 evőkanál zsemlemorzsa
-- 9 evőkanál liszt
---olaj
--A húst megtisztítjuk, szárazra töröljük, felszeleteljük, megsózzuk, megborsozzuk és átkenjük a mustárral.
--A felvert tojásokat elkeverjük a tejjel.
--A zsemlemorzsát elkeverjük 6 ek liszttel.
-- A maradék lisztet egy külön tányérra tesszük.
--Először ebbe mártjuk bele a húsokat, majd a tojásba, végül a morzsába.
Forró, bő olajban oldalanként 4-4 perc alatt kisütjük mindet.
--Zöldséges rizzsel tálaljuk.
A zúzát alaposan megmossuk, és 2-3 darabra vágjuk. Olajon megpároljuk a hagymát, paprikát, paradicsomot, majd megszórjuk pirospaprikával - érdemes ilyenkor a fazekat levenni a tűz...
Elkészítési idő: 120 perc Nehézség: KönnyűA csirkecombokat megmossuk, besózzuk, borsozzuk és gazdagon meghintjük kakukkfűvel. Az almákat megmossuk, de nem hámozzuk meg. Csak a magházat távolítjuk el, és negyedekre vágjuk...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A szárnyakat megmossuk, majd egy tálba tesszük és átkenjük olívaolajjal, megsózzuk. 2. A zsemlemorzsát összekeverjük a liszttel és a fűszerekkel és egyenként beleforgatjuk a...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. A hagymát megtisztítjuk és apróra vágjuk, a húst és a mozzarellát kis kockára vágjuk. 2. A hagymát kevés olajban megpároljuk, hozzáadjuk a húst, sózzuk, borsozzuk, majd fehé...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű