--70 dkg csirkemell
--só
--bors
- 2 evőkanál mustár
- 2 db tojás
- -0.5dl tej ( 1/2 deci )
-6 evőkanál zsemlemorzsa
-- 9 evőkanál liszt
---olaj
--A húst megtisztítjuk, szárazra töröljük, felszeleteljük, megsózzuk, megborsozzuk és átkenjük a mustárral.
--A felvert tojásokat elkeverjük a tejjel.
--A zsemlemorzsát elkeverjük 6 ek liszttel.
-- A maradék lisztet egy külön tányérra tesszük.
--Először ebbe mártjuk bele a húsokat, majd a tojásba, végül a morzsába.
Forró, bő olajban oldalanként 4-4 perc alatt kisütjük mindet.
--Zöldséges rizzsel tálaljuk.
A páchoz a zöldfűszereket a sóval, olívaolajjal és fokhagymával egy mozsárban összezúzzuk. Kockára vágjuk a csirkemellet, bepácoljuk, egy nyársa felhúzzuk és meggrillezzük a pitákk...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű◾️A csirkemellet kockára vágjuk. ◾️Hozzáadjuk a tejfölt, a lisztet, a reszelt sajtot, a tojást, a kocka sajtot, a fokhagymát és ízlés szerint fűszerezzük. ◾️Egy őzgerincformát k...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: KözepesElkészítjük a pácot: a zúzott fokhagymát, gyömbért, borsot, pirospaprikát és a mustárt egy tálban összekeverjük, majd a páccal alaposan bedörzsöljük a besózott, kicsontozott combok...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűSZEMÉLYENKÉNT 1 DB CSIRKE COMBOT BEFŰSZEREZZÜNK SÓVAL ŐRÖLT BORSSAL MAJORANNÁVAL MAJD TEPSIBE TÉVE ZSÍRRAL MEGKENVE LETAKARVA PUHÁRA SÜTJÜK...HA PUHA AKKOR TAKARÁS NÉLKÜL MEGPIRÍTJ...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű