--70 dkg csirkemell
--só
--bors
- 2 evőkanál mustár
- 2 db tojás
- -0.5dl tej ( 1/2 deci )
-6 evőkanál zsemlemorzsa
-- 9 evőkanál liszt
---olaj
--A húst megtisztítjuk, szárazra töröljük, felszeleteljük, megsózzuk, megborsozzuk és átkenjük a mustárral.
--A felvert tojásokat elkeverjük a tejjel.
--A zsemlemorzsát elkeverjük 6 ek liszttel.
-- A maradék lisztet egy külön tányérra tesszük.
--Először ebbe mártjuk bele a húsokat, majd a tojásba, végül a morzsába.
Forró, bő olajban oldalanként 4-4 perc alatt kisütjük mindet.
--Zöldséges rizzsel tálaljuk.
A húsokat alaposan megtisztítjuk, kicsit lecsepegtetjük, majd vékonyra klopfoljuk. A tojásokat egy villával felverjük, és jól elkeverjük a tejföllel, a sóval és a fokhagymakrémm...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst megmossuk, megszárítjuk, szeletekre vágjuk, majd bedörzsöljük sóval és borssal. A pác összetevőit alaposan összekeverjük. A húst beletesszük a pácba, majd hűtőbe tesszük,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMinden hozzávalót külön elkészíteni. Megfőzni a rizst, a borsót, párolni a brokkolit. A csirkét kis darabokra vágni, kevés olajon megpirítani, sóval borrsal és kevés pirospapriká...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: Könnyű