8 db csirke felső comb
2 dl világos sör
2 evőkanál mustár
4 gerezd fokhagyma
0,5 mokkáskanál őrölt gyömbér
0,5 mokkáskanál őrölt fekete bors
1 mokkáskanál pirospaprika
ízlés szerint só
Elkészítjük a pácot: a zúzott fokhagymát, gyömbért, borsot, pirospaprikát és a mustárt egy tálban összekeverjük, majd a páccal alaposan bedörzsöljük a besózott, kicsontozott combokat.
Egy órát hagyjuk benne állni letakarva, majd hőálló sütőtálba sorakoztatjuk őket, vagy tepsibe.
Ráöntjük a sört. Lefedjük, előmelegített sütőben, 180 C-on körül-belül 30 perc alatt megpároljuk.
Majd további 10-15 perc alatt szép pirosra sütjük.
Pirított krumplival, vörösboros szilvaraguval tálaltam.
A csirkecombokat megmossuk (én lehúztam a bőrét) és besózzuk. Füstölt szalonnát apróra vágjuk, és az olajon kisütjük, majd ebben a zsiradékban kisütjük a húsdarabokat. Burgon...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes1. A csirkemellfiléket megmosom, papírtörlővel megtörlöm, majd nyolc egyenlő szeletre vágom. (Ha túl vastag, akkor húskalapáccsal egy picit megütögetem, de ne legyen vékony a sze...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű1. A csirkecombokat megmossuk és hideg vízben főni tesszük. Hozzáadjuk a megpucolt hagymát meg a fokhagymát, az ételízesítőt és a babérlevelet. Forrástól számítva, 15 percig főzzük...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A hagymát megtisztítjuk és szeletekre vágjuk. 2. Felforrósítjuk az olajat, majd elrendezzük rajta a hagymaszeleteket, kissé megdinszteljük, majd ráfektetjük a májat, ráöntün...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz